Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Cercetati dupa ce ar fi sustras arbori in valoare de aproximativ 1.700 de lei.

La data de 10 februarie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Tiha Bargaului, impreuna cu silvicultori ai Ocolului Silvic Tihuta Colibita, au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic. Cu aceasta ocazie au fost identificati numitii J.I., in varsta de 60 de ani, respectiv S.S., in varsta de 58 de ani, ambii din Tureac, banuiti ca ar fi taiat, fara drept, 24 de arbori in valoare de aproximativ 1.700 de lei, care au fost ridicati in vederea continuarii cercetarilor.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de taiere fara drept si furt de arbori.

.

Doi clujeni, cercetati dupa ce ar fi inselat o vanzatoare

La data de 10 februarie a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori ai Serviciului de Actiuni Speciale, au depistat un autoturism pe o strada din municipiul Bistrita, in care se aflau numitii S.A., in varsta de 40 de ani, respectiv C.I., in varsta de 43 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca.

Cei doi clujeni sunt banuiti ca, in cursul lunii aprilie a anului 2013, s-ar fi deplasat, pe rand, in incinta unui magazin situat in municipiul Bistrita unde ar fi solicitat vanzatoarei produse alimentare. Sub pretextul ca ar fi platit alimentele cu o bancnota de 100 de lei, acestia ar fi pretins restul din aceasta suma.
Prejudiciul cauzat este in valoare de 200 de lei.
Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale, iar cei doi barbati sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

 

1 comentariu2639 vizualizări11 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0