Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Bunuri in valoare de 1.950 de lei, recuperate partial de catre politisti. Trei autoturisme implicate intr-un accident rutier.
La data de 11 februarie a.c., politistii au fost sesizati de catre numitul R.S., in varsta de 33 de ani, din Prundu Bargaului, cu privire la faptul ca in cursul lunii decembrie a anului precedent, din locuinta sa i-au fost sustrase mai multe bunuri.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca un minor, in varsta de 17 ani, din aceeasi localitate, ar fi patruns in locuinta persoanei vatamate, de unde ar fi sustras bunuri in valoare de aproximativ 1.950 de lei, recuperate partial.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

Accident rutier, produs pe fondul neacordarii de prioritate

La data de 11 februarie a.c., numitul A.V.R., in varsta de 23 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de catre numitul U.F.A., in varsta de 19 ani, din Bistrita.
Din accident a rezultat ranirea tanarului in varsta de 19 ani.
Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier.

 

Trei autoturisme implicate intr-un accident rutier

La data de 11 februarie a.c., numitul R.V.D., in varsta de 32 de ani, din localitatea Sant, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, din cauza neatentiei si a nepastrarii unei distante de siguranta, a colizionat autoturismul din fata, condus de catre numita T.M.A., in varsta de 27 de ani, din municipiu.
Autoturismul condus de catre T.M.A. a fost proiectat intr-un alt autovehicul, condus de catre numitul P.V., in varsta de 60 de ani, din Bistrita, care se afla oprit, partial, pe acostament.
Din accident a rezultat ranirea tinerei in varsta de 27 de ani.
Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier.

 

Persoana banuita ca ar fi sustras o bicicleta, cercetata de catre politisti

La data de 11 februarie a.c., politistii au fost sesizati de catre numitul S.P., in varsta de 52 de ani, din municipiul Bistrita, cu privire la faptul ca autori necunoscuti i-au sustras o bicicleta, pe care a lasat-o in scara blocului unde locuieste.
In urma cercetarilor efectuate a fost identificata persoana banuita ca ar fi furat bicicleta in persoana numitului B.B.M.O., in varsta de 45 de ani, din municipiu.
Barbatul in varsta de 45 de ani este cercetat, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.
Prejudiciul cauzat, in valoare de 400 de lei, a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile sunt continuate de catre Biroul de Ordine Publica.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

1 comentariu2653 vizualizări12 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0