Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Arestat pentru 30 de zile. Accident in Susenii Bargaului,

La data de 14 februarie a.c., Judecatoria Bistrita a dispus masura arestarii preventive pe o perioada de 30 zile fata de numitul D.A. de 25 ani din Singeorgiu de Cimpie, judetul Mures.
Susnumitul este cercetat de Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

.

 

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti

La data de 14 februarie a.c., in urma unei actiuni desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, Compartimentul Urmariri impreuna cu lucratorii Postului de Politie Zagra a fost depistat pe raza localitatii Zagra, S.I. de 23 ani din Suplai. Impotriva acestuia Judecatoria Nasaud a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.
Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare preventiva Bistrita-Nasaud.

.

 

Accident rutier usor in localitatea Susenii Bargaului

La data de 14.02.2014, pe DN 17 in localitatea Susenii Bargaului, numitul O.E. de 30 ani din localitate, in timp ce conducea un autoturism, a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata pentru a se asigura, moment in care a fost colizionat din spate de catre un alt autoturism, condus de catre D.I. de 40 ani din localitatea Hosman, judetul Sibiu.
Din accident a rezultat ranirea usoara a doi pasageri aflati in primul autoturism.
Conducatorii auto au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative si li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Rutier.

.

 

Conducea un autoturism, desi avea dreptul de a conduce suspendat

La data de 14 februarie a.c., pe DN 17, in cartierul Unirea, politistii l-au depistat pe numitul D.P. de 30 ani din Cimpulung Moldovenesc, care conducea un autoturism, avand viteza de deplasare peste limita legala.
Barbatul este posesor al unui permis de conducere eliberat de autoritatile italiene, insa, in urma verificarii in bazele de date, politistii au constat ca susnumitul are dreptul de a conduce suspendat.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Rutier pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permisul de conducere suspendat.

 

0 comentarii2660 vizualizări16 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0