Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
O femeie a decedat in urma unui accident rutier. Inconstient la volan. A colizinat o autoutilitara.

La data de 16 februarie a.c., pe DN 15A, conducatorul auto R.M.G. in varsta de 46 de ani din localitatea Crainimat, in timp ce conducea un autoturism pe directia Teaca - Bistrita, nu s-a asigurat corespunzator pentru schimbarea directiei de mers spre stanga si s-a colizionat frontal cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, de catre B.G. de 43 de ani din Teaca.
In urma accidentului a rezultat decesul numitei B.L.M in varsta de 39 de ani din Teaca, pasagera in autoturismul condus de barbatul de 43 de ani si ranirea usoara a celor patru persoane care se aflau in ambele autoturisme.
Conducatorii auto au fost testati alcooltest iar rezultatele au fost negative.
In acest caz cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Rutier.

.

Inconstient la volan

La data de 16 februarie a.c., pe DN 15 A, in localitatea Herina, numitul S.E.M. in varsta de 30 de ani din Sarata, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si s-a colizionat de un cap de pod.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului autoturismului.
In urma investigatiilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca barbatul de 30 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul ar fi fost furat de la sediul unei firme din municipiul Bistrita.
Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier.
***
La aceeasi data, ulterior accidentului rutier, numitul C.A.D. in varsta de 43 de ani din Bistrita, in calitate de reprezentant al unei societati comerciale cu sediul in municipiu a sesizat faptul ca a fost sustras un autoturism, proprietatea societatii.
La fata locului s-a deplasat echipa operativa care a stabilit ca barbatul de 30 de ani din Sarata ar fi sustras cheile unui autoturism de la sediul firmei , pe care l-a condus pana pe raza localitatii Herina, unde a produs un accident de circulatie.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt in scop de folosinta.

 

Accident rutier pe fondul neatentiei in conducere

La data de 16.02.2014, pe DN 17, in localitatea Susenii Birgaului, B.M. de 49 de ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatentiei in conducere, a parasit partea carosabila spre dreapta, a lovit un cap de pod dupa care s-a oprit in gardul unui imobil.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a celor doi pasageri aflati in autoturism.
Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier Bistrita - Nasaud.

 

A colizinat o autoutilitara din cauza nepastrarii unei distante de siguranta in mers

La data de 16 februarie a.c., pe D.N. 17, in Sieu Magherus, numitul C.A. in varsta de 58 de ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepastrarii unei distante de siguranta in mers, a colizionat autoutilitara condusa de B.A. de 37 ani din Bontida, judetul Cluj, care era oprita pe sensul sau de mers, urmand sa execute virajul spre stanga.
Din accident a rezultat ranirea usoara conducatorului auto bistritean.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative si le-au fost recoltate de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii serviciului Rutier.

0 comentarii2639 vizualizări17 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0