Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Minor accidentat usor de catre un atelaj. Actiuni in domeniul silvic.

La data de 19 februarie a.c., pe raza orasului Beclean, numitul C.D.L., in varsta de 44 de ani, din Figa, in timp ce conducea un atelaj hipo, a surprins si accidentat pe S.N., in varsta de 7 ani, din Beclean, care se deplasa pe partea stanga a directiei de mers.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a minorului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Beclean pentru a i se acorda ingrijiri medicale.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

 

Se intensifica actiunile in domeniul silvic pe raza judetului Bistrita-Nasaud

In perioada 18-19.02.2014, lucratorii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, ai Postului de Politie Comunal Lunca Ilvei, impreuna cu specialisti din cadrul ITRSV Cluj-Napoca si lucratorii Ocolului Silvic Valea Ilvelor, au executat pe raza judetului actiuni pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, precum si a instalatiilor de prelucrat si debitat material lemnos.
Cu aceasta ocazie au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale in valoare de 13.000 de lei, iar cantitatea de 36,38 mc material lemnos, in valoare totala de 3641,32 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

Accident rutier produs pe raza localitatii Mijlocenii Bargaului

La data de 19 februarie a.c., pe DN 17, in localitatea Mijlocenii Bargaului, numitul R.A.I., in varsta de 18 ani, din Josenii Birgaului, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neatentiei, a colizionat din spate un atelaj hipo, neinregistrat si nesemnalizat corespunzator, condus de catre numitul D.G., in varsta de 41 de ani, din Livezile, care se deplasa in aceeasi directie de mers.
Din accident a rezultat ranirea usoara a barbatului in varsta de 41 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Conducatorii atelajului hipo si al autovehiculului au fost testati etilotest rezultatul fiind de 1,47mg/l alcool pur in aerul expirat pentru barbatul de 41 de ani si negativ pentru tanarul in varsta de 18 ani, ambii fiind condusi la Spitalul Judetean pentru recoltarea de probe bilolgice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier.

 

 

0 comentarii2632 vizualizări20 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0