Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
5 persoane sunt cercetate pentru furt calificat. Material lemnos confiscat.

La data de 20 februarie a.c., lucratorii din cadrul Sectiei 1 Politie Bistrita, impreuna cu efective din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in luna ianuarie a.c. numitii K.G.F, in varsta de 30 de ani, K.S., de 34 de ani si M.C., in varsta de 27 de ani, toti din Crainimat, ar fi sustras unelte si scule de gradinarit dintr-o anexa situata pe raza localitatii Arcalia, apartinand persoanei vatamate V.G., in varsta de 41 de ani, din Bistrita, cauzand un prejudiciu in valoare de 400 de lei.
In februarie a.c., tanarul in varsta de 30 de ani este banuit ca ar fi sustras stalpi din teava metalica ai gardului imprejmuitor al unei livezi situata pe raza localitatii Crainimat, apartinand persoanei vatamate D.C.L., in varsta de 41 de ani, din municipiul Bistrita, cauzand un prejudiciu in valoare de 500 de lei.
De asemenea, numitii C.M., in varsta de 36 de ani si C.I., de 34 de ani, ambii din Crainimat, sunt banuiti ca ar fi sustras la data de 13 februarie a.c. panouri metalice, sudate pentru gard, apartinand unei societati comerciale din municipiul Bistrita, cauzand un prejudiciu in valoare de 250 de lei.
Prejudiciul cauzat prin savarsirea celor trei acte materiale de furt, in valoare totala de 1.150 de lei, a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

Material lemnos confiscat de catre politisti.

In perioada 19-20 februarie a.c., lucratorii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului si ai Postului de Politie Josenii Bargaului au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic.
Cu aceasta ocazie au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale iar cantitatea de 4,25 mc material lemnos, in valoare de 870 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

La volan, sub influenta bauturilor alcoolice

La data de 21 februarie a.c., pe DN 17, in localitatea Viisoara, a fost identificat numitul M.C.O., in varsta de 25 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.
In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsiri infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legala".

 

Barbat, condamnat la inchisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legala, depistat de politisti

La data de 20 februarie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratorii Postului de Politie Nimigea, in urma unei actiuni executate impreuna, l-au depistat pe raza localitatii Floresti, pe numitul L.S., din localitate, in varsta de 44 de ani, impotriva caruia Judecatoria Cluj Napoca a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 9 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are in sange o imbibatie alcoolica ce depaseste limita legala.
Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2667 vizualizări21 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0