Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Actiunea "Alcool". Material lemnos confiscat. Abateri la regimul rutier.

In noaptea de 21 spre 22 februarie a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier si ai Biroului de Ordine Publica au actionat pe raza municipiului Bistrita, in baza planului de actiune "Alcool", in vederea depistarii, identificarii si tragerii la raspundere a celor care incalca prevederile legale, conducand autovehicule pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Cu aceasta ocazie cu care au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale in valoare de 2.560 de lei, a fost constatata o infractiune si a fost retinut un permis de conducere.

.

Material lemnos, in valoare de peste 3.400 de lei, confiscat de politisti

La data de 21 februarie a.c., lucratorii Postului de Politie Cetate, impreuna cu personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru, au desfasurat o actiune pe raza comunei Cetate, in vederea prevenirii si combaterii faptelor ilegale in domeniul silvic.
Cu aceasta ocazie a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 2.000 de lei iar cantitatea de material lemnos, in valoare de 100,32 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.
La aceeasi data, politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai, impreuna cu lucratori ai Ocolului Silvic Valea Ilvei, au executat o actiune pe linia controlului instalatiilor de debitat material lemnos, de pe raza comunei Lunca Ilvei, ocazie cu care s-au aplicat trei sanctiuni contraventionale in valoare de 1.000 de lei si a fost confiscata cantitatea de 37,60 mc material lemnos in valoare de 3.316,32 de lei.

 

Cercetat pentru abateri la regimul rutier

La data de 21 februarie a.c., pe DN 15A, in Saratel, a fost depistat numitul L.C.A., in varsta de 33 de ani, din localitate, in timp ce conducea un utilaj mecanic (VOLA), neinmatriculat sau inregistrat, proprietatea unei societati comerciale din municipiul Bistrita, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si fiind sub influenta bauturilor alcoolice.
Tanarului in varsta de 33 de ani i s-a intocmit dosar penal.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Postului de Politie Sieu Magherus.

 

Actiune pe linie rutiera, desfasurata pe raza judetului Bistrita-Nasaud

La data de 21 februarie a.c., lucratorii Postului de Politie Livezile, impreuna cu specialisti din cadrul Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au efectuat o actiune pe linie rutiera, control tehnic in trafic, ocazie cu care au fost aplicate noua sanctiuni contraventionale in valoare de 850 de lei si au fost retinute doua certificate de inmatriculare.

0 comentarii2688 vizualizări22 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0