Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Minor retinut pentru pentru furt. A cazut dintr-un atelaj hipo.

La data de 3 martie a.c., fata de numitul T.N.D., in varsta de 17 ani, din Prundu Bargaului, aflat sub control judiciar, a fost dispusa masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore pentru savarsirea a doua acte materiale de furt calificat.

Minorul este suspectat ca in perioada 26 februarie -2 martie a.c. ar fi sustras din incinta unei societati comerciale din localitate suma de 3.200 de lei si bunuri in valoare de aproximativ 410 lei. De asemenea, susnumitul ar fi incercat sa patrunda in incinta unei intreprinderi familiale, din Bistrita Bargaului, cu intentia de a sustrage bunuri.
T.N.D. urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

.

Depistat in trafic de politisti cu permisul de conducere suspendat.

La data de 3 martie a.c., politistii l-au depistat in trafic pe numitul R.P., in varsta de 48 de ani, din localitatea Golaiesti, judetul Iasi, in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat.
Conducatorului auto i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul avand permisul de conducere suspendat".

.

Incendiu izbucnit la un imobil situat in localitatea Rebra.

La data de 4 martie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 de catre numitul N.V., in varsta de 41 de ani, din Rebra, cu privire la faptul ca la locuinta sa a izbucnit un incendiu.

Pompierii locali si cei din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Nasaud au localizat si stins incendiul.
In urma producerii incendiului nu au rezultat victime, inregistrandu-se doar pagube materiale.
Conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Nasaud, cauza producerii incendiului este o sursa de foc, posibil pusa intentionat de catre vecinii cu care barbatul in varsta de 41 de ani se afla in stare conflictuala.
Cercetarile sunt continuate de catre Postul de Politie Rebra.

 

.

A suferit mai multe leziuni dupa ce a cazut dintr-un atelaj hipo.

La data de 3 martie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DC 41C, in Runcu Salvei, numitul L.G., in varsta de 52 de ani, din localitate, a cazut dintr-un atelaj hipo pe care acesta il conducea.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a susnumitului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2660 vizualizări04 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0