Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Arestat preventiv pentru 30 de zile. Actiuni pe linie rutiera.

La data de 4 martie 2013, T.N.D. in varsta de 17 ani din Prundu Bargaului, suspectat ca in perioada 26 februarie -2 martie a.c. ar fi sustras din incinta unei societati comerciale suma de 3.200 de lei si bunuri in valoare de aproximativ 410 lei a fost prezentat Judecatoriei Bistrita cu propunerea de arestare preventiva.
Magistratii au dispus arestarea preventiva a susnumitului pe o perioada de 30 de zile pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

.

Conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat

La data de 05 martie a.c., pe DN 17 in municipiul Bistrita, politistii l-au depistat in trafic pe numitul P.V. in varsta de 24 ani din Chisinau, Republica Moldova care conducea o autoutilitara avand permisul de conducere suspendat.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier.

.

Actiuni pe linie rutiera

La data de 04.03.2014, pe raza localitatii Cepari, politistii din cadrul Postului de Politie Dumitra impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic din cadrul Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud au organizat si desfasurat o actiune pe linie rutiera.
Cu aceasta ocazie au fost verificate mai multe autoturisme si au fost constatate si aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 2380 lei. De asemenea au fost retinute 6 certificate de inmatriculare pentru diverse nereguli.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2625 vizualizări05 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0