Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Verificari in piata din Nasaud. Actiuni pe linie silvica.

In ziua de 6 martie a.c., politisti rutieri si de ordine publica din cadrul Politiei orasului Nasaud au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit in piata agro-alimentara din orasul Nasaud si zona adiacenta acesteia, precum si pe segmentul strada.
Cu acesta ocazie au fost constatate si aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 4050 lei si a fost confiscata suma de 550 lei. De asemenea politistii rutieri au sanctionat 5 pietoni indisciplinati si au retinut un permis de conducere.

.

 

Continua actiunile pe linie silvica

La data de 06 martie a.c., politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica si cei ai Sectiei nr. 2 Politie Rurala Prundu Birgaului impreuna cu specialisti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca au desfasurat, pe Valea Bargaului, o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 10.000 lei si a fost ridicata in vederea confiscarii cantitatea de 48,62 mc material lemnos in valoare totala de 10.800 lei.

.

 

Actiuni preventive pe raza judetului

In cursul zilei de ieri, 6 martie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor impreuna cu politisti din cadrul Politiei municipiului Bistrita si Politiei orasului Nasaud si inspectori din cadrul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului au desfasurat o actiune pe raza celor doua orase, pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale desfasurate in domeniul comertului cu flori, aranjamente florale si plante decorative de interior si exterior.
Cu aceasta ocazie au fost verificate 63 de persoane fizice si societati comerciale care desfasoara activitati in domeniul comertului cu flori, aranjamente florale si plante decorative. Astfel au fost constatate 28 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 41.000 lei si o infractiune si au fost ridicate in vederea confiscarii flori si aranjamente florale in valoare de 705 lei.

0 comentarii2793 vizualizări07 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0