Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Accident in Bistrita. Combaterea delictelor silvice.

La data de 03.04.2014, un barbat de 34 ani din Maieru, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, a surprins si accidentat o tanara de 16 ani din Petris, care era angajata in traversarea regulamentara a strazii prin loc marcat si semnalizat corespunzator.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a tinerei.
Cercetarile sunt continuate de Biroul Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita.

 

 

Cercetat pentru conducere a unui autovehicul cu numere false

La data de 03.04.2014 pe DN 17 in localitatea Livezile, in urma unui control efectuat de politisti impreuna cu specialisti din cadrul Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud a fost oprit in trafic conducatorul auto B. A. de 62 ani din Prundu Bargaului. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca numarul de identificare al autoturismului condus de acesta nu corespunde cu numarul de identificare inscris in certificatul de inmatriculare al autoturismului.

Fata de cel in cauza politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false.

 

 

Verificari pentru combaterea delictelor silvice

La data de 03.04.2014 politistii din cadrul Serviciului Ordine Publica, Biroul Delicte Silvice au continuat actiunile pentru prevenirea si combaterea infractiunilor silvice, pe raza comunei Bistrita Birgaului. Politistii au aplicat o sanctiune contraventionala in baza Legii nr. 171/2010 in valore de 5.000 lei si au confiscat material lemnos detinut fara documente legale in valoare de 2.728 lei.

0 comentarii2709 vizualizări04 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0