Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Peste 230 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 70.655 de lei. Bistriteanca cercetata pentru evaziune fiscala.

Doi tineri sunt cercetati pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere respectiv nerespectarea atributiilor privind verificarea tehnica ori efectuarea reparatiilor. La data de 10 aprilie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Rebrisoara au identificat un tanar, in varsta de 22 de ani, din localitatea Gersa, banuit ca in seara zilei de 30 martie a.c., in timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, fara a detine permis de conducere, ar fi comis un accident de circulatie, soldat cu avarii, fara sa fi anuntat politia.

          In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat un alt tanar, in varsta de 32 de ani, din Nasaud, banuit ca in perioada 31 martie - 9 aprilie a.c. ar fi primit, intr-un atelier auto din oras, autoturismul care prezenta urme de avarii in urma accidentului produs pe drumul comunal Gersa. Nasaudeanul ar fi efectuat reparatii la autoturism, fara a fi indeplinite conditiile prevazute de lege, respectiv autoturismul nu avea eliberata autorizatie de reparatie, intrucat proprietarul nu a anuntat politia despre producerea accidentului de circulatie.

          In cauza sunt efectuate cercetari fata de conducatorul auto sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", iar tanarul, in varsta de 32 de ani, este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de "Nerespectarea atributiilor privind verificarea tehnica ori efectuarea reparatiilor".

 

 

             Pe raza localitatii Bistrita-Bargaului au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 7.340 de lei si au fost confiscati 36,5 mc material lemnos

                    La data de 10 aprilie a.c., pe raza localitatii Bistrita-Bargaului a fost desfasurata o actiune, in sistem integrat, la care au participat politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Pundu Bargaului, jandarmi si specialisti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca.

          Astfel, au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale, in valoare de 7.340 de lei, iar 36,50 mc material lemnos, in valoare de 4.440 de lei, au fost ridicati in vederea confiscarii.

       

         O bistriteanca, in varsta de 37 de ani, este cercetata de politisti pentru evaziune fiscala

 La data de 10 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au identificat o femeie, in varsta de 37 de ani, din Bistrita, banuita ca in perioada ianuarie 2013 - ianuarie 2014, in calitate de administrator al unei societati comerciale din localitatea Ragla, ar fi retinut si nu ar fi virat la Bugetul General Consolidat al Statului contributii cu retinere la sursa, in valoare de 10.632 de lei.

Fata de bistriteanca cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

 

        Peste 230 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 70.655 de lei, au fost aplicate de politisti pe raza judetului Bistrita-Nasaud in ultimele 24 de ore

                    La data de 10 aprilie a.c., pe raza judetului Bistrita-Nasaud, 144 de politisti din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, ordine publica, politie rutiera si politie transporturi,  impreuna cu politisti ai Serviciului de Investigatii Criminale, jandarmi, reprezentanti ai Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud si specialisti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca au actionat, in sistem integrat, pentru cresterea gradului de siguranta a cetatenilor, combaterea evaziunii fiscale si protejarea bugetului consolidat al statului, precum si pentru diminuarea fenomenului infractional si contraventional specific perioadei premergatoare sarbatorilor pascale.

Politistii au aplicat 235 de sanctiuni contraventionale in valoare de 70.655 de lei si au confiscat bunuri in valoare de 7.034 de lei.

         Au fost aplicate 171 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea/incalcarea prevederilor legale privind circulatia pe drumurile publice, 21 de sanctiuni privind  faptele de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 31 privind  activitatile comerciale ilicite si alte 12 de sanctiuni contraventionale pentru abateri constatate la alte acte normative.

 

 

0 comentarii2674 vizualizări11 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0