Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Minor retinut pentru talharie. Cercetat pentru evaziune fiscala. Batrana accidentata.

Nu a adaptat viteza intr-o curba si a intrat cu autoturismul intr-un sant. La data de 12 aprilie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca intre localitatile Vermes si Sangeorzu Nou a avut loc un accident de circulatie.

             Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 52 de ani, din localitatea Jelna, in timp ce conducea un autoturism, pe DJ 151, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, in curba, a parasit carosabilul si a intrat intr-un sant.

             Din accident a rezultat vatamarea corporala a doua femei, in varsta de 66 de ani, respectiv 48 de ani, pasagare in acelasi autovehicul, care au fost transportate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

             Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

            

            Batrana accidentata de un autoturism in municipiul Bistrita

              La data de 12 aprilie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca in municipiul Bistrita o femeie a fost accidentata de catre un autovehicul.

             In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 32 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce efectua manevra de mers inapoi, a colizionat o batrana, in varsta de 74 de ani, din municipiu, care circula pe partea carosabila.

           In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a pietonului.

           Fata de conducatorul autovehiculului sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.


          La volan, cu permisul de conducere suspendat

            La data de 13 aprilie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bistrita au identificat pe DN 15A, pe raza localitatii Saratel, un barbat, in varsta de 36 de ani, din localitatea Arcalia, in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat.

          Fasa de conducatorul autovehilulului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat".

 

          Minor retinut pentru 24 de ore pentru talharie calificata

           La data de 13 aprilie a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un minor, in varsta de 17 ani, din municipiul Bistrita, banuit ca in cursul zilei de 12 aprilie a anului curent ar fi patruns in locuinta unei batrane, in varsta de 77 de ani, din municipiu pe care ar fi deposedat-o de bijuterii, in valoare de 4.500 de lei.

          Fata de minor a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata iar ulterior Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita a dispus punerea in miscare a actiunii penale.

 

         Accident rutier produs pe fondul neacordarii de prioritate de trecere

            La data de 13 aprilie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza municipiului Bistrita  a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicate un autovehicul si un moped.

          Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca o tanara, in varsta de 31 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism in municipiu, nu a acordat prioritate de trecere unui moped, condus de catre un barbat, in varsta de 60 de ani, din Bistrita, colizionand cu acesta.

          In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca barbatul de 60 de ani nu poseda permis de conducere pentru autovehicule, acesta suferind vatamari corporale usoare in urma accidentului.

          In cauza, politistii Biroului Rutier continua cercetarile fata de conducatoarea autoturismului, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, iar fata de conducatorul mopedului sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru autovehicule".

 

         Atelaj hipo acrosat de un autoturism in localitatea Tarlisua

           La data de 12 aprilie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Tarlisua a avut loc un accident de circulatie.

          In urma cercetarilor efectuate de politisti la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 20 de ani, din localitatea Cristesti, judetul Mures, in timp ce conducea un autoturism a intrat pe contrasens si a acrosat un atelaj hipo, condus de catre un barbat, in varsta de 34 de ani, din Tarlisua, care circula din sens opus.

         Din accident a rezultat vatamarea corporala a unui minor, de 11 ani, care se afla in atelajul hipo, acesta fiind transportat la Spitalul orasenesc din Beclean in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

       Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

      

         Un barbat, in varsta de 57 de ani, este cercetat pentru evaziune fiscala

  La data de 12 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au identificat un barbat, in varsta de 57 de ani, din Singeorz-Bai, banuit ca in perioada ianuarie-aprilie 2014, in calitate de administrator al unei societati comerciale din oras, nu ar fi inregistrat in documentele de evidenta contabila sumele de bani incasate in vanzarile zilnice, realizate prin intermediul a doua magazine situate pe raza orasului Singeorz-Bai.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca unul dintre magazine nu este dotat cu casa de marcat, sumele incasate fiind consemnate pe monetare, care nu au mai fost inregistrate in contabilitate.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

         

0 comentarii2667 vizualizări14 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0