Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Atentie, trafic blocat! Persoane banuite de contrabanda, retinute de politisti.

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca astazi, 16 martie a.c., intre orele 10:00-15:00, in municipiul Bistrita, circulatia pe strada Artarilor va fi blocata partial, pe portiunea dintre Strada Cuza Voda si Strada Ion Slavici, intrucat se efectueaza lucrari de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare.

           Persoane banuite de contrabanda, retinute de politisti     

         Aproape 24.000 de tigarete de contrabanda, 18 litri de alcool etilic si 6.450 de lei au fost ridicati de politistii din Bistrita - Nasaud, in urma efectuarii a 6 perchezitii domiciliare./ Doua persoane au fost retinute pentru contrabanda.

 

La data de 15 aprilie a.c., politistii de investigatii criminale si de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Bistrita - Nasaud au efectuat 6 perchezitii domiciliare, in comuna Lunca Ilvei, la persoane banuite de comiterea infractiunii de contrabanda.

Au fost efectuate controale si la doua puncte de lucru ale unei societati comerciale administrate de persoanele banuite.

In urma perchezitiilor, politistii au ridicat 23.620 de tigarete de contrabanda, cu timbre emise de Republica Ucraina, 18 litri de alcool etilic, 6.456 de lei si patru caiete de gestiune.

0 comentarii2520 vizualizări16 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0