Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
O femeie este cercetata pentru evaziune fiscala. Abateri la regimul rutier. Barbat lovit de tren.

La data de 18 aprilie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfasurat o actiune pe raza comunei Sieut in vederea combaterii infractionalitatii de natura economica si pentru descoperirea si investigarea cazurilor de evaziune fiscala.

Astfel, politistii au identificat o femeie, in varsta de 45 de ani, din Sieut, banuita ca in cursul anului 2013, avand calitatea de administrator al unei societati comerciale din localitate, ar fi retinut si nu ar fi virat, in termenul prevazut de lege, la Bugetul General Consolidat al Statului, contributii cu retinere la sursa, in valoare de aproximativ 6.873 de lei.

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

 

          Cercetati pentru abateri la regimul rutier

          La data de 18 aprilie a.c., politistii au depistat, in trafic, pe DC 2B, cartier Cormaia din Singeorz-Bai, un tanar, in varsta de 20 de ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism avand valabilitatea de circulatie provizorie expirata.

          In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca tanarul nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Totodata, acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

          La aceeasi data, politistii din cadrul Postului de Politie Feldru au depistat un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Livezile, care conducea o motocicleta neinmatriculata pe DN 17D, pe raza localitatii Feldru. Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

         Fata de cei doi tineri sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

         La volan, sub influenta bauturilor alcoolice

           La data de 19 aprilie a.c., politistii au depistat un tanar, in varsta de 23 de ani, din comuna Caianu Mic, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, pe raza localitatii Dobric, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

          Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 5 Politie Rurala Petru Rares sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

        

           Accident rutier produs pe raza localitatii Caianu Mic

             La data de 18 aprilie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 171, in localitatea Caianu Mic, a avut loc un accident de circulatie.

           Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca o femeie, in varsta de 43 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism in directia Uriu-Tarlisua, din cauza neatentiei, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat in santul din partea stanga a directiei sale de mers unde a lovit un mal de pamant.

           In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei autovehiculului, precum si a doi pasageri din acelasi autoturism, respectiv a unei minore, in varsta de 12 ani, din Beclean, si a unui minor, de 17 ani, din Bistrita.

           Minora si conducatoarea autoturismului au fost transportate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

            In cauza sunt efectuate cercetari de catre Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

          O autoutilitara si gardul unui imobil au fost distruse de o remorca incarcata cu material lemnos

         La data de 18 aprilie a .c, politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o remorca incarcata cu material lemnos, care era tractata de un autocamion, s-a rasturnat cu incarcatura peste o autoutilitara si peste gardul unui imobil situat in localitatea Reteag, distrugandu-le.

         In urma cercetarilor si verificarilor efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 43 de ani, din localitatea Ciceu Mihaiesti, in timp ce conducea o autoutilitara ce tracta o remorca, ambele incarcate cu material lemnos, datorita faptul ca protapul ce conecta remorca de autoutilitara s-a rupt, a intrat cu remorca intr-un sant si a acrosat autoutilitara care era parcata in fata unui imobil din localitatea Reteag.

        Din accident a rezultat distrugerea autoutilitarei parcate, a unui stalp de la reteaua de electricitate, a portilor de acces, respectiv a unei terase, a unui geam si a unei usi apartinand unui magazin care functiona in curtea imobilului.

         Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 5 Politie Rurala Petru Rares sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere din culpa.

 

          Un barbat a fost lovit de un tren regio la intrare in statia CFR Magura Ilvei

           La data de 18 aprilie a.c., politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca un tren de persoane a surprins si accidentat un cioban si a omorat mai multe oi, in apropierea statiei CFR Magura Ilvei.

           Din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca locomotiva unui tren regio, care circula pe relatia Ilva Mica- Suceava, a surprins si accidentat un barbat, in varsta de 59 de ani, din localitatea Ciresu, judetul Mehedinti, cioban la o stana din localitate, care s-a angajat in traversarea caii ferate, cu turma de oi, fara sa se asigure.

           In urma accidentului au fost omorate 9 oi iar barbatul a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

           Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

0 comentarii2716 vizualizări19 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0