Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Minora accidentata usor .

La volan, sub influenta bauturilor alcoolice. La data de 21 aprilie a.c., politistii au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 31 de ani, din Ilva Mica, care conducea un autoturism pe DJ 172D, pe raza localitatii, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

          Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 


Minora accidentata usor pe raza comunei Dumitra

 La data de 20 aprilie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza comunei Dumitra a avut loc un accident de circulatie.

Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 24 de ani, din localitatea Gersa, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat usor o minora, in varsta de 5 ani, din aceeasi comuna, care a patruns pe partea carosabila, fara sa se asigure.

Fata de conducatorul auto se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

 

 

Accident de circulatie produs in localitatea Livezile.

 La data de 20 aprilie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17, in localitatea Livezile, a avut loc un accident de circulatie.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 20 de ani, din Livezile, in timp ce conducea un autoturism in directia Bistrita-Prundu Bargaului, la iesirea dintr-o curba, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum si pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a colizionat un autoturism care era parcat in fata unui imobil.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a tanarului care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru a cordarea de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "vatamare corporala din culpa" si "conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

0 comentarii2604 vizualizări21 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0