Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
La volan, sub influenta bauturilor alcoolice. 370 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 283.375 de lei.

La data de 22 aprilie a.c., pe DC 31, intre localitatile Cristur Sieu si Coasta, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de catre un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Sieu Odorhei.

In urma testarii cu aparatul alcooltest s-a constatat faptul ca acesta a condus autoturismul in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

          Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 


  Depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism avand dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public suspendat.

La data de 22 aprilie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud, aflandu-se in serviciul de supraveghere, indrumare si control al traficului rutier, au depistat un tanar, in varsta de 21 de ani, din Nasaud, care conducea un autoturism avand dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public suspendat.

Cercetarile sunt continuate  sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui autovehicul avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice".


Accident de circulatie produs in localitatea Dipsa

 La data de 21 aprilie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Dipsa a avut loc un accident de circulatie.

Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 39 de ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism in directia Bistrita-Reghin, din cauza nepastrarii unei distante de siguranta, a colizionat un autoturism condus de catre un barbat, in varsta de 45 de ani, din municipiul Bistrita, care a virat dreapta cu intentia de a intra in curtea unui imobil.

In urma coliziunii autoturismul condus de bistritean a fost proiectat intr-un sant.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a unei femei, in varsta de 44 de ani, din Bistrita, pasagera in autoturismul care circula regulamentar, care a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Un tanar, in varsta de 25 de ani, a suferit mai multe leziuni in urma unui accident rutier produs pe raza localitatii Rusu Bargaului.

La data de 21 aprilie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17, in localitatea Rusu Bargaului, a avut loc un accident de circulatie.

In urma cercetarilor efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 25 de ani, din localitatea Livezile, in timp ce conducea un autoturism pe directia Livezile-Prundu Bargaului, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, intr-un sant, a lovit un cap de pod si mai multi stalpi de la un gard, dupa care s-a rasturnat.

Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului auto.

Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier.

 

 

 

Peste 370 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 283.375 de lei, au fost aplicate de politisti in perioada 19-21 aprilie a.c.

 In perioada 19-21 aprilie a.c., pe raza judetului Bistrita- Nasaud, 379 de politisti din cadrul Structurilor de Politie Rutiera, Ordine Publica, Investigare a Fraudelor, Investigatii Criminale, Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Actiuni Speciale,  impreuna cu politistii din cadrul serviciilor de conducere si coordonare a misiunilor,

au actionat, premergator si pe timpul Sfintelor Sarbatori de Pasti, in vederea asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica si pentru prevenirea comiterii de fapte antisociale.

Din cele 379 de sanctiuni contraventionale, 254 au fost aplicate la legislatia rutiera, 117 privind faptele de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 2 privind activitatile comerciale ilicite si alte 6 sanctiuni pentru abateri la alte acte normative.

          De asemenea, au fost constatate 15 infractiuni de natura judiciara, 5 la regimul circulatiei rutiere iar 5 infractiuni au fost constatate in flagrant.

          Pe parcursul celor trei zile au fost retinute 13 permise de conducere iar 2 certificate de inmatriculare au fost retrase.

 

0 comentarii2569 vizualizări22 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0