Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Cercetat pentru abateri la regimul rutier. Banuiti de furt calificat.

La data de 22 aprilie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat, in trafic, pe raza comunei Caianu Mic, un tanar, in varsta de 26 ani, din comuna Spermezeu, in timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Dobric-Ciceu Poieni avand numarul provizoriu de circulatie expirat si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Din verificarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca acesta nu poseda permis de conducere.

Fata de conducatorul autovehiculului sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

Trei tineri, banuiti de furt calificat, au fost retinuti pentru 24 de ore

 La data de 22 aprilie a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, sprijiniti de politistii Biroului de Ordine Publica, au identificat trei tineri, din municipiul Bistrita, in varsta de 22 de ani, respectiv 24 de ani, banuiti ca in perioada 18-19 aprilie 2014 ar fi patruns in doua locuinte din municipiu si ar fi sustras bijuterii, sume de bani si aparate electronice.

Prejudiciul cauzat, in valoare de 55.000 de lei, a fost recuperat partial.

Fata de cei trei bistriteni a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile sunt continuate de catre Biroul de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2779 vizualizări23 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0