Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Tanar arestat preventiv. Detinere de arma neletala fara drept.

Fata de unul din cei trei tineri, banuiti de furt calificat, a fost luata masura arestarii preventive. Ceilalti doi sunt cercetati in stare de libertate

 La data de 23 aprilie a.c., fata de cei trei bistriteni a fost pusa in miscare actiunea penala, ulterior Judecatoria Bistrita dispunand fata de tanarul, in varsta de 22 de ani, masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile iar fata de ceilalti doi tineri, de 24 de ani, masura controlului judiciar.

Cei trei tineri sunt suspectati ca in perioada 18-19 aprilie 2014 ar fi patruns in doua locuinte din municipiu si ar fi sustras bijuterii, sume de bani si aparate electronice, in valoare de 55.000 de lei.

Cercetarile sunt continuate de catre Biroul de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 


 Biciclist accidentat usor in municipiul Bistrita.

 La data de 23 aprilie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza municipiului Bistrita a avut loc un accident de circulatie iar un biciclist a fost accidentat.

Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 26 de ani, din Bistrita, care circula cu bicicleta, din cauza nerespectarii semnificatiei indicatorului "STOP", nu a acordat prioritate de trecere si a fost acrosat de un autoturism, condus de catre un barbat, de 38 de ani, din comuna Budacu de Jos.

Ca urmare a accidentului a rezultat vatamarea corporala a tanarului bistritean.

Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier.

 


          Incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca 

           La data de 23 aprilie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza orasului Beclean, Cartier Poderei, a izbucnit un incendiu la o anexa gospodareasca.

          In urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii au identificat un barbat, in varsta de 59 de ani, din orasul Beclean, banuit ca ar fi incendiat anexa gospodareasca, amplasata pe un teren agricol.

          Incendiul a fost localizat si stins de catre Garda de Interventie Beclean din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud.

         In urma incendiului nu au rezultat victime, nu au fost puse in pericol imobile, animale sau alte bunuri.

          Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.000 de lei.

          Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

 


          Detinea o arma neletala cu aer comprimat

           La data de 23 aprilie a.c., politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Bistrita-Nasaud au identificat un batran, in varsta de 76 de ani, din municipiul Bistrita, care detinea ilegal, la domiciliul sau, o arma neletala cu aer comprimat.

          Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Detinere de arma neletala fara drept".

 

 

0 comentarii2716 vizualizări24 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0