Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Trei persoane au decedat intr-un accident rutier.

La data de 11 iunie a.c., pe DN 17, intre localitatile Beclean si Sintereag, pe un drum in lucru, semnalizat cu indicatoare si pioni de dirijare a traficului rutier, un tanar, in varsta de 27 de ani, din municipiul Pascani, judetul Iasi, in timp ce conducea o autoutilitara, care tracta o semiremorca, a intrat in depasirea coloanei oprite si a colizionat frontal o ambulanta care circula regulamentar in directia Beclean-Bistrita.

In urma accidentului conducatorul ambulantei, un barbat, in varsta de 57 de ani, din Bistrita, precum si doi minori, respectiv o fata, de 17 ani, din localitatea Cristur Sieu, si un baiat, de 16 ani, din localitatae Arsita, pasageri ai ambulantei, au decedat.

Conducatorul autoutilitarei a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean in vederea luarii fata de acesta a unei masuri preventive privative de libertate.

 

          Biciclist accidentat usor in municipiul Bistrita

           La data de 11 iunie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca in cartierul Sigmir din municipiul Bistrita a avut loc un accident de circulatie.

          In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 42 de ani, din orasul Beclean, in timp ce conducea un autoturism, a colizionat frontal un minor, in varsta de 12 ani, din Sigmir, aflat pe o bicicleta, care s-a angajat in traversarea drumului, fara sa se asigure corespunzator.

Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a biciclistului.

Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

          La volan sub influenta bauturilor alcoolice

 La data de 12 iunie a.c., politistii au depistat un tanar, in varsta de 21 de ani, din localitatea Budesti Fanate, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de acesta Biroul Rutier continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 .

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii3059 vizualizări12 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0