Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Accidente de circulatie produse in Pasul Tihuta si Bistrita-Bargaului.

La data de 14 iunie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17, in Pasul Tihuta, a avut loc un accident de circulatie. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 32 de ani, din localitatea Pirtestii de Sus, judetul Suceava, care conducea un autoturism in directia Vatra Dornei-Bistrita, a patruns pe contrasens unde a colizionat frontal un autovehicul, condus regulamentar de catre un tanar, de 35 de ani.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, in varsta de 35 de ani, precum si a unei tinere, de 26 de ani, si a unui minor, in varsta de 11 ani, pasageri in acelasi autoturism.

Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 


Biciclist ranit usor in localitatea Josenii Bargaului

 La data de 15 iunie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Josenii Bargaului, o persoana a suferit mai multe leziuni dupa ce a cazut de pe bicicleta.

Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 22 de ani, care conducea o bicicleta, a colizionat un autovehicul care stationa.

In urma impactului biciclistul a cazut pe carosabil si a suferit mai multe leziuni corporale.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 


Accident rutier produs in localitatea Bistrita-Bargaului

 La data de 15 iunie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Bistrita-Bargaului a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicate un autoturism si un moped.

In urma cercetarilor efectuate de politisti la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 50 de ani, din localitatea Tureac, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat, in directia Bistrita-Dorolea, din cauza neatentiei a acrosat un moped, care era condus de catre un tanar, in varsta de 20 de ani.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a mopedistului.

Dupa accident barbatul de 50 de ani si-a continuat deplasarea fiind depistat, la scurt timp, de catre politisti, pe raza localitatii.

Fata de barbatul din Tureac sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", si Parasirea locului accidentului ori modificarae sau stergerea urmelor acestuia".

 


Cercetati pentru abateri la regimul rutier

 La data de 14 iunie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 25 de ani, din localitatea Negrilesti, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, fara sa posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 15 iunie a.c., politistii din cadrul Postului de Politia Feldru au depistat un tanar, in varsta de 25 de ani, din comuna Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17D cu o viteza de 79 km/h. In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca tanarul rebrisorean avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Fata de cei doi conducatori auto sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", respectiv "Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei drept de conducere i-a fost suspendat".

                      


          La volan sub influenta bauturilor alcoolice

            La data de 14 iunie a.c., politistii au depistat un barbat, in varsta de 49 de ani, din comuna Branistea, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172F, pe raza localitatii Malut, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

          Totodata, la data de 15 iunie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 35 de ani, din comuna Sieu-Odorhei, care conducea un autoturism pe DJ 151 fiind sub influenta alcoolului.

Fata de cei doi conducatori auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante". 

 


Trafic blocat pe strada Subcetate

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca luni, 16 iunie a.c., pana in jurul orei 13:00, in municipiul Bistrita, circulatia rutiera pe strada Subcetate va fi blocata, pe portiunea dintre Strada Drumul Cetatii si Strada Zefirului, intrucat se efectueaza lucrari de reabilitare a drumului.

 

0 comentarii2786 vizualizări16 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0