Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Doi tineri, banuiti de furt calificat, au fost arestati preventiv. I.P.J. BN. VIZITAT DE POLITISTI DIN MOLDOVA.

La data de 19 iunie a.c., propunerea de arestare preventiva a fost insusita de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita iar fata de cei doi tineri s-a pus in miscare actiunea penala. Ulterior, Judecatoria Bistrita a dispus fata de suspecti masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Reamintim faptul ca un tanar, in varsta de 19 ani, din localitatea Budacu de Jos, si un altul din localitatea Ghinda, in varsta de 23 de ani, sunt suspectati ca in perioada aprilie-iunie 2014 ar fi sustras sume de bani, produse alimentare si diverse bunuri din cinci imobile, anexe gospodaresti si magazine alimentare situate in municipiul Bistrita si in localitatile Jelna si Ghinda, cauzand un prejudiciu in valoare de 6.879 de lei.

Cercetarile sunt continuate de catre Biroul de Investigatii Criminale.

 

 

            Mandat de executare pus in aplicare

              La data de 19 iunie a.c., a fost pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii emis de catre Tribunalul Bistrita-Nasaud impotriva numitului I.S., in varsta de 59 de ani, din municipiul Bistrita, condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de trafic de influenta si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

            Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

.

 

INSPECTORATUL JUDETEAN DE POLITIE BISTRITA-NASAUD ESTE VIZITAT DE O DELEGATIE DE POLITISTI DIN REPUBLICA MOLDOVA .  In perioada 19-22 iunie a.c., o delegatie oficiala, formata din 21 de politisti din cadrul Comisariatului de Politie al Municipiului Balti, Republica Moldova, efectueaza o vizita de lucru pentru realizarea unui schimb de experienta profesionala pe diferite linii de munca.

 Pe parcursul celor patru zile sunt programate intalniri cu reprezentantii administratiei publice locale,  precum si vizitarea obiectivelor istorice si turistice, reprezentative pentru judetul nostru.

Totodata, se va desfasura si un turneu de minifotbal la care vor participa si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

            Aceasta vizita reprezinta o continuare a relatiilor de colaborare, ce dateaza din anul 1998, contribuind la intarirea legaturior sociale si a celor profesionale existente intre politistii din cele doua tari.

 

 

0 comentarii2702 vizualizări20 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0