Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Cercetat pentru abateri la regimul rutier. Accident de circulatie produs in Bistrita.

La data de 20 iunie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DC Lunca Lesului a avut loc un accident de circulatie. Din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 23 de ani, din localitate, in timp ce conducea o motocicleta neinmatriculata si fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, datorita lipsei de experienta si a neadaptarii vitezei la conditiile de drum pietruit, a pierdut controlul motocicletei si aceasta s-a rasturnat.

In urma impactului cu solul a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Totodata, un tanar, in varsta de 33 de ani, pasager pe motocicleta, a suferit leziuni usoare si a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud pentru investigatii suplimentare.

In cauza sunt efectuate cercetari de catre Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul neinmatriculat", "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Vatamare corporala din culpa".

 

 

Accident de circulatie produs in municipiul Bistrita

 La data de 20 iunie a.c., Politia municipiului Bistrita a fost sesizata de catre un asistent medical din cadrul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud cu privire la faptul ca la aceasta unitate s-a prezentat un tanar care a declarat ca a fost victima unui accident rutier, produs in cursul aceleiasi zile pe raza municipiului Bistrita.

In urma cercetarilor si verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca tanarul, in varsta de  25 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea o motocicleta pe raza municipiului, intr-o intersectie,  s-a angajat in depasirea unui autoturism, condus de catre un bistritean, de 43 de ani, moment in care conducatorul autoturismului a efectuat virajul spre stanga, fara sa se asigure corespunzator, si l-a acrosat.

Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a tanarului.

Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Fata de patru tineri, cercetati pentru furt calificat, a fost luata masura controlului judiciar

 La data de 20 iunie a.c., in baza mandatului de perchezitie emis de Judecatoria  Beclean, politistii au efectuat patru perchezitii domiciliare la locuintele a patru tineri, cu varste cuprinse intre 21 si 30 de ani, toti patru din Beclean, banuiti ca impreuna cu un alt beclenar, in varsta de 21 de ani, ar fi comis 11 furturi de diferite bunuri din anexe gosodaresti si combustibil din autovehicule, cauzand un prejudiciu in valoare de 25.000 de lei.

Patru dintre acestia au fost retinuti, iar ulterior au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean cu propunere de luare a unui masuri preventive privative de libertate.

Instanta a dispus luarea fata de cei patru tineri a masurii controlului judiciar.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean in vederea documentarii intregii activitati infractionale si recuperarii prejudiciului.

 

 

          Un bistritean este banuit ca ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin

La data de 20 iunie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 33 ani, din Bistrita, banuit ca in perioada aprilie-mai 2014 ar fi sustras diverse bunuri dintr-un magazin apartinand unei societati comerciale din municipiul Bistrita.

Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.375 de lei, a fost recuperat in totalitate.In cauza a fost intocmit un dosar penal, efectuandu-se cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

         Actiune pe linie rutiera

           La data de 20 iunie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Livezile, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera.

          Astfel, au fost aplicate sese sanctiuni contraventionale in valoare de 920 de lei iar trei certificate de inmatriculare au fost retinute.

 

0 comentarii2786 vizualizări21 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0