Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
S-a rasturnat pe carosabil dupa ce a acrosat un autovehicul parcat. Accident rutier pe un drum forestier.

La data de 23 iunie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17, la intrarea in localitatea Sieu Magherus, s-a produs un accident de circulatie. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, din localitatea Doljesti, judetul Neamt, in timp ce conducea un autoturism in directia Beclean-Bistrita, din cauza neatentiei, a acrosat un autovehicul care era parcat in afara carosabilului.

           In urma impactului autoturismul s-a rasturnat pe carosabil.  Din accident nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor doua autovehicule.

            Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul postului de Politie Sieu Magherus si cei ai Biroului Politiei Rutiere Bistrita in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

          Doua autovehicule au fost implicate intr-un accident rutier pe un drum forestier

          La data de 23 iunie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza comunei Parva, pe un drum forestier, a avut loc un accident de circulatie.

          Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 35 de ani, in timp ce conducea o autoutilitara pe un drum forestier, datorita neincadrarii corespunzatoare in timpul deplasarii, a colizionat frontal un autoturism care tracta un atelaj, in care se aflau trei persoane.

            In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a unei tinere, de 22 de ani, precum si a unui barbat, in varsta de 62 de ani, pasageri ai atelajului.

           Fata de tanarul, in varsta de 35 de ani, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a colizionat un cap de pod

           La data de 23 iunie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 172, pe raza comunei Zagra, un autoturism a fost implicat intr-un accident rutier.

           In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 46 de ani, din localitatea Poienile Zagrei, in timp ce conducea un autoturism in directia Zagra-Mocod, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba deosebit de periculoasa, a derapat si a lovit un cap de pod.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a unei minore, de 15 ani, si a unei tinere, in varsta de 18 ani, pasagere in autoturism.

          Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud.

 

 

          Din cauza neatentiei a cazut din atelajul hipo pe care il conducea

           La data de 23 iunie a.c., un cetatean, in varsta de 71 de ani, din localitatea Bistrita Bargaului, in timp ce conducea un atelaj hipo pe DJ 173A, din cauza neatentiei, s-a dezechilibrat si a cazut de pe incarcatura atelajului pe carosabil.

          In urma impactului barbatul a suferit leziuni usoare si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

          In cauza sunt efectuate cercetari de catre Serviciul Rutier sub aspecul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

0 comentarii2772 vizualizări24 iunie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0