Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Doua persoane au fost arestate preventiv. Trei tineri sunt cercetati pentru furt calificat.

Doua persoane au fost arestate preventiv in urma perchezitiilor desfasurate de politistii bistriteni.  La data de 1 iulie a.c., patru persoane, retinute la data de 30 iunie a.c. in urma perchezitiilor efectuate de politistii bistriteni, au fost prezentate Tribunalului Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire in grup infractional, spalare de bani si inselaciune.

Propunerea a fost insusita in cazul unui tanar, in varsta de 34 de ani, din judetul Suceava, si al unui barbat, in varsta de 42 de ani, din judetul Iasi, fata de acestia fiind luata masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile, acestia fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

Fata de o tanara, de 24 de ani, din judetul Iasi, si un tanar, in varsta de 23 de ani, din Brasov, judecatorul de drepturi si libertati a dispus luarea masurii obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

La aceeasi data, cinci persoane aflate in executarea unor pedepse privative de libertate, respectiv tineri, cu varste cuprinse intre 25 si 33 de ani, transferati din Penitenciarele Iasi si Botosani, au fost retinute pentru 24 de ore, urmand a fi prezentate Tribunalului Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire in grup infractional, spalare de bani si inselaciune.

Fata de alte trei persoane aflate in executarea unor pedepse privative de libertate in penitenciarele enumerate mai sus nu a fost luata nicio masura preventiva.

Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul de Investigatii Criminale pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

 

 

Trei tineri sunt cercetati pentru furt calificat

 La data de 1 iulie a.c., politistii au fost sesizati de catre o tanara, in varsta de 27 de ani, cu privire la faptul ca din locuinta sa, situata in localitatea Sieu-Odorhei, au fost sustrasi 400 de lei.

In urma verificarilor efectuate a fost identificata o tanara, in varsta de 29 de ani, din localitatea Cusma, banuita ca ar fi sustras suma de bani respectiva.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

La aceeasi data, politistii din cadrul Postului de Politie Uriu au identificat doi tineri, in varsta de 28 de ani, respectiv 33 de ani, ambii din localitatea Reteag, banuiti ca ar fi sustras dintr-un local apartinand unei societati comerciale din localitatea Uriu 70 de lei, bauturi alcoolice si pachete de tigari.

Prejudiciul cauzat, in valoare de 570 de lei, a fost recuperat in proportie de 40%.

Fata de cei trei cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

La volan sub influenta bauturilor alcoolice

 La data de 1 iulie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au depistat pe raza comunei Telciu un barbat, in varsta de 47 de ani, din aceeasi comuna, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de conducatorul autoturismului sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

0 comentarii2723 vizualizări02 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0