Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Doua biciclete s-au colizionat pe raza comunei Lesu. Alte doua persoane au fost arestate preventiv.

Alte doua persoane au fost arestate preventiv in urma perchezitiilor desfasurate de politistii bistriteni.  La data de 2 iulie a.c., cele cinci persoane aflate in executarea unor pedepse privative de libertate, retinute pentru 24 de ore, respectiv un tanar, in varsta de 23 de ani, transferat din Penitenciarul Harghita, au fost prezentati Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire in grup infractional, spalare de bani si inselaciune.

Tribunalul Bistrita-Nasaud a luat masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile fata de doi dintre acestia, respectiv un tanar, in varsta de 23 de ani, din judetul Harghita, si un altul de 33 de ani, din judetul Iasi, acestia fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul de Investigatii Criminale pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

 

 

 Accident de circulatie produs in localitatea Dorolea

 La data de 2 iulie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DJ 172G, pe raza localitatii Dorolea, a avut loc un accident de circulatie.

Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un bistritean, in varsta de 22 de ani, in timp ce conducea un autoturism, intre localitatile Dorolea si Livezile a acrosat un tanar, in varsta de 21 de ani, din localitatea Neagra Sarului, judetul Suceava, care a sarit in fata autovehiculului de pe aripa unui tractor agricol, care tracta o presa pentru baloti, acesta din urma fiind condus din sens opus de catre un tanar, in varsta de 29 de ani, din localitatea Dorolea.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a suceveanului care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Doua biciclete s-au colizionat pe raza comunei Lesu. O minora a fost ranita usor

  La data de 2 iulie a.c., un minor, in varsta de 16 ani, din localitatea Lesu, in timp ce se deplasa pe o bicicleta, pe DJ 172C, pe contrasens, in directia Lesu-Lunca Lesului, a intrat in coliziune cu o alta bicicleta, condusa de catre o minora, in varsta de 15 ani.

In urma impactului minora a suferit mai multe leziuni corporale si a fost transportata la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud continua cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

Actiune pe linie silvica desfasurata pe raza comunei Budacu de Jos

 La data de 2 iulie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita si ai Postului de Politie Budacu de Jos, impreuna cu specialisti silvici din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru, au desfasurat o actiune pe raza comunei Budacu de Jos pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice.

Astfel, au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, in valoare de 6.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii.

0 comentarii2870 vizualizări03 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0