Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Cercetat pentru abateri la regimul rutier. Condamnat la cinci ani de inchisoare.

La data de 3 iulie a.c., politistii Serviciului Rutier au depistat un tanar, in varsta de 25 de ani, din localitatea Negrilesti, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Josenii Bargaului, avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca tanarul avea permisul de conducere anulat.

Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Punerea in circulatie sau conducerea unu vehicul neinmatriculat".

 

 

           Actiune pe linie rutiera

           La data de 3 iulie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Livezile, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera.

          Astfel, au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale in valoare de 720 de lei iar doua certificate de inmatriculare au fost retinute.

 

 

 

 

            Un tanar, din Reteag, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru inselaciune, a fost depistat de politistii bistriteni

              La data de 3 iulie a.c.,  in urma unei actiuni desfasurate pe raza comunei Petru Rares, politistii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale  au depistat un tanar, in varsta de 34 de ani, din localitatea Reteag, pe numele caruia Tribunalul Bistrita-Nasaud a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la cinci ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

           Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

0 comentarii2800 vizualizări04 iulie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0