Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Accident de circulatie in Bistrita. Un bistritean este banuit ca ar fi sustras patru biciclete.

La data de 4 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza municipiului Bistrita a avut loc un accident de circulatie. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 18 ani, din comuna Sieu Magherus, in timp ce conducea un autoturism, la o trecere pentru pietoni a surprins si accidentat un tanar, in varsta de 23 de ani, din localitatea Budacu de Sus, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii, pe marcajul trecerii pentru pietoni.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala a pietonului.

           Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Material lemnos confiscat de politistii bistriteni

 La data de 4 iulie a.c., politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu specialisti silvici ai ITRSV Cluj, au desfasurat o actiune pe Valea Bargaului, pe linia controlului provenientei materialului lemnos.

Astfel, au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, in valoare de 10.000 de lei, iar 12,67 mc material lemnos, in valoare de 1.470 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

La aceeasi data, politistii Serviciului de Ordine Publica au prins in flagrant un tanar, in varsta de 27 de ani, din comuna Dumitrita, in timp ce sustragea trei arbori de pe raza localitatii Budacu de Sus.

Fata de acesta cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt de arbori.

 

 

Trei tineri sunt cercetati pentru furt calificat

 La data de 5 iulie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au prins in flagrant un tanar, in varsta de 29 de ani, din comuna Ciceu-Giurgesti, si alti doi tineri, in varsta de 22 de ani, respectiv 28 de ani, ambii din localitatea Reteag, in timp ce transportau pe DN 17, cu o autoutilitara, aproximativ 150 de litri de motorina, combustibil pe care acestia sunt banuiti ca l-ar fi sustras fara drept dintr-o balastiera apartinand unei societati comerciale din localitatea Reteag.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

Fata de cei trei tineri politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

Un bistritean este banuit ca ar fi sustras patru biciclete

 La data de 4 iulie a.c., in urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un bistritean, in varsta de 22 de ani, banuit ca in martie 2013, precum si in cursul lunii iunie a anului curent, ar fi sustras patru biciclete din incinta unor imobile situate pe raza municipiului Bistrita, prejudiciul fiind recuperat in proportie de 50%.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii bistriteni, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

0 comentarii2730 vizualizări05 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0