Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Minor inecat intr-un parau. 20 de persoane au ajuns la spital. O persoana a decedat.

La data de 6 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca un minor a fost luat de viitura in timp ce traversa impreuna cu un barbat paraul care traverseaza localitatea Sieu. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 33 de ani, din localitatea Posmus, in timp ce il tinea in spate pe fiul sau, in varsta de 3 ani, in momentul in care a incercat sa traverseze paraul din localitatea Sieu, a fost surprins de viitura, astfel ca s-a dezechilibrat si au cazut amandoi in apa.

            Din cauza debitului mare de apa, minorul a fost dus in aval aproximativ 300 de metri, unde a fost gasit inecat dupa aproximativ 30 de minute.

           Cadavrul minorului a fost transportat la Sectia Prosectura din cadrul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii necropsiei.

            Fata de tanarul de 33 de ani sunt efectuate cercetari de catre Serviciul de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

 

 

O persoana a decedat si o alta a fost ranita intr-un accident de circulatie produs in orasul Beclean

 La data de 6 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza orasului Beclean, a avut loc un accident de circulatie soldat cu doua victime.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul ca o tanara, in varsta de 33 de ani, din municipiul Cernauti, Ucraina, in timp ce conducea un autoturism in directia Dej-Beclean, pe fondul oboselii a adormit la volan si a colizionat un stalp de electricitate.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei auto, precum si decesul unei minore, in varsta de 13 ani, aflata pe bancheta din spate a autoturismului.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

Nu a adaptat viteza la conditiile de drum iar autoturismul pe care il conducea a colizionat un arbore

 La data de 6 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 151 a avut loc un accident de circulatie.

In urma cercetarilor efectuate de politisti la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 18 ani, din comuna Sant, in timp ce conducea un autoturism in directia Bistrita-Sintereag, din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a colizionat un arbore.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, precum si a unui minor, in varsta de 16 ani, din comuna Sant, pasager in acelasi autoturism, care au fost transportati la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Politistii Biroului Rutier efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

 

 

          A incercat sa urce din mers intr-un autoturim si a ajuns sub acesta

            La data de 5 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe o pasune situata in localitatea Bidiu intr-un autoturism se afla un barbat accidentat.

           In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 64 de ani, din municipiul Bistrita, a incercat sa-si porneasca autoturismul, impingandu-l pe o panta, cu intentia de a se urca din mers, moment in care s-a impiedicat si a cazut sub autoturism.

          Bistriteanul a suferit mai multe leziuni corporale si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri de specialitate.

           In cauza sunt efectuate cercetari de catre Sectia 4 Politie Rurala Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

          Accident de circulatie produs intre localitatile Sintereag si Beclean

            La data de 5 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, intre localitatile Sintereag si Beclean, a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicate doua autoturisme.

          Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului stabilind faptul ca un barbat, in varsta de 40 de ani, din Beclean, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul neasigurarii la schimbarea directiei de mers, a fost colizionat de catre un autoturism, condus de catre un tanar, in varsta de 35 de ani, din municipiul Bistrita, angajat regulamentar in depasirea sa.

          In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei femei, in varsta de 61 de ani, din Beclean, pasagera in autoturismul condus de barbatul, in varsta de 40 de ani, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Beclean pentru acordarea de ingrijiri medicale.

          Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          La volan sub influenta bauturilor alcoolice

           La data de 6 iulie a.c., politistii au depistat, in trafic, pe raza orasului Singeorz-Bai, un tanar, in varsta de 25 de ani, din localitatea Lunca Lesului, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

           Politistii din cadrul Politiei oras Singeorz-Bai continua cercetarile fata de conducatorul autoturismului sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

         Un tanar este cercetat pentru abateri la regimul rutier

          La data de 5 iulie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat pe raza municipiului Bistrita un tanar, in varsta de 25 de ani, din comuna Negrilesti, in timp ce conducea un autoturim avand dreptul de a conduce autovehicule anulat si autorizatia provizorie de circulatie expirata.

          In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca pe numele tanarului a fost emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat de catre Judecatoria Bistrita la 1 an si 9 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt de auto.

         In cauza a fost intocmit un dosar penal, acesta fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

         Tanarul, in varsta de 25 de ani, a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita pentru executarea mandatului.

 

 

           Din cauza unei manevre necorespunzatoare, autoturismul pe care il conducea pe un teren accidentat a alunecat 150 de metri pe un versant

            La data de 6 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe muntele Izvor, situat pe raza localitatii Cormaia, un autoturism, in care se afla o persoana, a cazut intr-o prapastie.

            In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 36 de ani, din Singeorz-Bai, in timp ce se afla pe muntele Izvor la volanul unui autoturism, pe fondul unei manevre necorespunzatoare terenului accidentat, cu inclinatie abrupta, si in conditii de ploaie abundenta, a pierdut controlul autoturismului si a alunecat pe o portiune de aproximativ 150 de metri.                           Ulterior, acesta a fost proiectat din autoturism, s-a rostogolit si s-a oprit in padurea aflata in apropiere.

            Tanarul a suferit mai multe leziuni si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

            Politia orasului Singeorz-Bai continua cercetarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

           Politistii cerceteaza imprejurarile in care aproximativ 20 de persoane au ajuns la Spitalul orasenesc Nasaud cu dureri abdominale si stare de rau

            La data de 6 iulie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in noaptea de 05/06 iulie a.c., aproximativ 20 de persoane s-au prezentat la Spitalul orasenesc Nasaud, acuzand dureri abdominale si stare de rau.

            In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca aceste persoane au participat la o nunta, care a fost organizata la Caminul cultural din localitatea Cosbuc.

            Dupa acordarea de ingrijiri medicale nicio persoana nu a ramas internata.

           Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Falsificarea sau substituirea de alimente ori alte produse".

 

0 comentarii2800 vizualizări07 iulie 2014




rss 2.0
rss 2.0