Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
A cazut de pe moped.

La data de 7 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana aflata pe un moped s-a rasturnat pe raza localitatii Lunca Ilvei.

             In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 73 de ani, din comuna Lunca Ilvei, in timp ce incerca sa iasa pe un moped din curtea locuintei sale, a cazut, suferind leziuni corporale usoare.

             In cauza sunt efectuate cercetari de catre Postul de Politie Lunca Ilvei sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

            Accident de circulatie produs pe raza localitatii Galatii Bistritei

             La data de 7 iulie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 15A, pe raza localitatii Galatii Bistritei, a avut loc un accident de circulatie soldat cu o victima.

             Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul ca o femeie, in varsta de 54 de ani, din municipiul Targu-Mures, in timp ce conducea un autoturism in directia Targu-Mures - Bistrita, din cauza neatentiei, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens, a colizionat un cap de pod si s-a rasturnat intr-un sant.

            In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei auto.

           Fata de femeia, in varsta de 54 de ani, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

0 comentarii2926 vizualizări08 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0