Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
Accident de circulatie produs pe raza orasului Beclean. Un minor a cazut cu bicicleta intr-un rau.

La data de 8 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Beclean a avut loc un accident de circulatie. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, din comuna Branistea, in timp ce conducea o autoutilitara, in directia Bistrita- Dej, a colizionat un autoturism, care era stationat pe acostament. In urma impactului autoturismul a fost proiectat intr-un alt autovehicul, care era stationat in fata acestuia.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala a unei tinere in varsta de 20 de ani, din localitatea Sintereag, pasagera in autoturismul colizionat de autoutilitara, care a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.        

          In cauza sunt efectuate cercetari de catre Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 


          Un barbat, de 54 de ani, a fost surprins si accidentat de un autoturism in localitatea Singeorzu Nou.

             La data de 8 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire  la faptul ca pe DJ 151,  pe raza localitatii Singeorzu Nou, a avut loc un accident de circulatie soldat cu o victima.

             Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul ca o femeie, in varsta de 43 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism in directia Singeorzu Nou- Lechinta, in dreptul unui imobil a surprins si accidentat cu oglinda retrovizoare un barbat in varsta de 54 de ani, din localitate, care se deplasa neregulamentar, pe carosabil, la o distanta de aproximativ 0,5 metri fata de acostament.

        Dupa producerea evenimentului  conducatoarea autoturismului a parasit locul producerii accidentului, fara incuviintarea politiei, la scurt timp fiind depistata de politisti.

            In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

           Fata de femeia, in varsta de 43 de ani, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia" .

 

 

              Pieton accidentat usor pe o trecere pentru pietoni

              La data de 9 iulie a.c., o bistriteanca, in varsta de 30 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, la o trecere pentru pietoni  a surprins si accidentat o femeie, in varsta de 50 de ani, din localitatea Dumitrita, care s-a angajat, regulamentar,  in traversarea strazii, pe marcajul trecerii pentru pietoni.             

             In urma accidentului femeia, in varsta de 50 de ani, a suferit leziuni corporale usoare.

               Biroul Rutier continua cercetarile fata de conducatoarea autoturismului sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

            Un minor a cazut cu bicicleta intr-un rau

              La data de 8 iulie a.c., politistii au fost sesizati prin intermediul Serviciului  Unic de Urgenta 112, cu privire la faptul ca un minor, a cazut cu bicicleta de pe un pod, situat in comuna Sant.

            In urma cercetarilor efectuate la fata locului, a rezultat faptul ca un minor, in varsta de 5 ani, din comuna Sant, in timp ce se afla in curtea unui imobil din localitate a cazut cu bicicleta de pe podul care traverseaza raul Cartibav.

          Minorul a suferit mai multe leziuni corporale si a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud, pentru investigatii suplimentare.

          Politia orasului Nasaud efectueaza in continuare cercatari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

1 comentariu2807 vizualizări09 iulie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0