Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
O femeie a decedat ....Un biciclist a fost ranit grav. Un barbat a suferit mai multe leziuni dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul.

La data de 10 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Podirei, a avut loc un accident de circulatie. Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un bistritean, in varsta de 74 de ani, in timp ce conducea un autoturism, a fost colizionat de catre un tanar, in varsta de 24 de ani, din comuna Teaca care, in calitate de biciclist, circula pe acostamentul consolidat al DN 17 si a efectuat viraj stanga, fara sa se asigure, patrunzand pe carosabil, in sensul de mers al autoturismului. In urma accidentului biciclistul a suferit leziuni corporale grave si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale. Politistii Biroului Rutier continua cercetarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

              Un barbat a suferit mai multe leziuni dupa ce ATV-ul pe care il conducea s-a rasturnat

          La data de 10 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Cireasi, comuna Tirlisua, un barbat a cazut de pe ATV-ul pe care il conducea si a suferit mai multe leziuni. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 73 de ani, din Cireasi, in timp ce conducea, fara a poseda permis de conducere, un ATV neinregistrat pe DC 28B, in directia Cireasi-Tirlisua, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul vehiculului si s-a rasturnat pe partea carosabila. Din accident a rezultat vatamarea corporala a barbatului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Beclean pentru acordarea de ingrijiri medicale, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii de invetigatii suplimentare. Fata de conducatorul ATV-ului cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

         Accident de circulatie produs pe raza localitatii Cepari

 

         La data de 11 iulie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17C, pe raza localitatii Cepari, a avut loc un accident de circulatie. Din cercetarile efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 33 de ani, din comuna Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism in directia Nasaud-Bistrita, datorita conducerii sub influenta bauturilor alcoolice si a carosabilului umed, a patruns pe contrasens unde a colizionat un podet. In urma accidentului, conducatorul autoturismului a suferit leziuni corporale usoare si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate. In cauza a fost intocmit un dosar penal, tanarul rebrisorean fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

.

 

 

            O femeie a decedat dupa ce a traversat DN 17 prin loc nepermis

              La data de 10 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Coldau, a avut loc un accident de circulatie. Din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 25 de ani, din localitatea Tirlisua, in timp ce conducea un motociclu in directia Dej-Beclean, a surprins si accidentat o femeie, in varsta de 62 de ani, din aceeasi localitate, care s-a angajat in traversarea DN 17 prin loc nepermis.

            In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a femeii, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Beclean pentru acordarea de ingrijiri medicale iar ulterior a fost transferata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud unde aceasta a decedat.

            Din verificarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca tanarul, in varsta de 25 de ani, avea permisul de conducere retinut.

            Fata de conducatorul autoturismului Politia orasului Beclean efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Ucidere din culpa" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

0 comentarii2646 vizualizări11 iulie 2014




rss 2.0
rss 2.0