Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
La volan sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis de conducere.

La data de 11 iulie a.c., politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares  au depistat pe raza localitatii Dumbravita, respectiv pe DC 38, un tanar, in varsta de 24 de ani, din aceeasi localitate, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice si totodata fara a poseda permis de conducere.

Fata de conducatorul autoturismului sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante", respectiv "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

             Un tanar accidentat usor pe o trecere pentru pietoni

              La data de 11 iulie a.c., un bistritean, in varsta de 53 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, la iesirea dintr-un sens giratoriu a surprins si accidentat un tanar, in varsta de 21 de ani, din municipiul Bistrita, care s-a angajat, regulamentar,  in traversarea strazii, pe marcajul trecerii pentru pietoni.             

             In urma accidentului, tanarul, in varsta de 21 de ani, a suferit leziuni corporale usoare.

              Biroul Rutier continua cercetarile fata de conducatorul  autoturismului sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Actiune pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos executata de politistii bistriteni.

 La data de 11 iulie a.c., politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu specialisti silvici ai ITRSV Cluj, au desfasurat o actiune pe raza comunei Sant, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos.

Astfel, au fost aplicate patru  sanctiuni contraventionale, in valoare de 7.000 de lei, iar 60 mc material lemnos, in valoare de 7.150 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

 

          Un tanar este cercetat  pentru furt calificat

            La data de 11 iulie a.c., in urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares, au identificat un tanar, in varsta de 24 de  ani, din localitatea Dumbravita, banuit ca la data de 7 iulie a.c.,ar fi patruns in interiorul locuintei unei femei, in varsta de 83 de ani, din aceeasi localitate, unde profitand de lipsa acesteia de la domiciliul sau, i-ar fi sustras suma de 3800 de lei.

          Fata de acesta s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de furt calificat, iar organul de cercetare penala al politiei judiciare a dispus masura preventiva a retinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean cu propunere de arestare preventiva.

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2884 vizualizări12 iulie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0