Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Cercetat de politistii bistriteni pentru braconaj. Accident de circulatie produs pe raza localitatii Reteag.

La data de 16 iulie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean, au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 170, pe raza localitatii Reteag, a avut loc un accident de circulatie. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca o tanara, in varsta de 29 de ani, din Reteag, in timp ce conducea un autoturism in directia Ciceu Giurgesti-Reteag, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a parasit partea carosabila si a colizionat capatul unui podet.

             Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei autovehiculului, precum si a unui minor, in varsta de 4 ani, din aceeasi localitate, pasager al autoturismului, care au fost transportati la Spitalul municipal Dej, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

             Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

           Conducea un moped fara sa posede permis de conducere

             La data de 16 iulie a.c., politistii au depistat pe DJ 173, pe raza localitatii Sieu, un tanar, in varsta de 30 de ani, din localitatea Teaca, in timp ce conducea un moped, fara a poseda permis de conducere.

           In cauza a fost intocmit dosar penal, fata de tanar efectuandu-se cercetari de catre Postul de Politie Sieu, sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere."

 

            La volan avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

             La data de 16 iulie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic, pe raza municipiului Bistrita, un tanar, in varsta de 23 de ani, din localitatea Maieru, in timp ce conducea un autoturism, fara a avea aplicata peste corp centura de siguranta.

           In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca tanarul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

            Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate  sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere."

 

 

            Cercetat de politistii bistriteni pentru braconaj

             La data de 17 iulie a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Municipal Bistrita au depistat pe fondul cinegetic Cusma un barbat, in varsta de 55 de ani, din localitatea Livezile, vanator si detinator de permis de arma, care avea asupra sa o arma de vanatoare, pe care o detine in mod legal, precum si cartuse de vanatoare.

          Din verificarile efectuate s-a stabilit faptul ca barbatul se afla pe fondul cinegetic Cusma, cu arma de vanatoare, fara acordul gestionarului acestuia.

           Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Braconaj-Urmarirea vanatului ranit pe alt fond de vanatoare, fara acordul gestionarului acestuia, ori trecerea pe un asemenea fond, cu arma de vanatoare, in afara cailor de comunicatii."

0 comentarii2681 vizualizări17 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0