Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
S-a rasturnat cu autoturismul intr-un sant. A accidentat un barbat.

La data de 19 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 151, intre localitatile Sieu Odorhei si Coasta, a avut loc un accident de circulatie.

           Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca o tanara, in varsta de 30 de ani, din localitatea Sieu Odorhei, in timp ce conducea un autoturism in directia Sintereag-Lechinta, pe fondul neadaptarii vitezei, a derapat si s-a rasturnat intr-un sant.

          In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei autoturismului, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Beclean in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

           Fata de aceasta Politia orasului Beclean efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

        A accidentat un barbat care era cazut pe partea carosabila        

          La data de 19 iulie a.c., o tanara, in varsta de 26 de ani, din orasul Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii, a accidentat un barbat, in varsta de 34 de ani, din Singeorz-Bai, care era cazut pe partea carosabila, pe sensul de mers al autoturismului.

         Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a barbatului.

         Politia orasului Singeorz-Bai continua cercetarile fata de canducatoarea autovehiculului sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

           Accident de circulatie produs pe raza localitatii Prundu Bargaului

             La data de 20 iulie a.c., politistii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Prundu Bargaului, s-a produs un accident de circulatie.

           In urma cercetarilor si verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca o tanara, in varsta de 23 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, la o intersectie, nu s-a asigurat corespunzator si a fost acrosata de un autovehicul, condus regulementar, in directia Vatra Dornei-Bistrita, de catre un barbat, in varsta de 58 de ani, din municipiul Bistrita.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a unei femei, in varsta de 61 de ani, din localitatea Sinpetru de Campie, judetul Mures, pasagera in autoturismul condus de bistritean.

          In cauza a fost intocmit un dosar penal, tanara in varsta de 23 de ani fiind cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          La volan avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

           La data de 19 iulie a.c., politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au depistat, in trafic, un barbat, in varsta de 56 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 151, pe raza localitatii Vermes, avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

          Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate  sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere."

 

 

           A patruns pe contrasens si a acrosat o autoutilitara care circula regulamentar

            La data de 20 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 151, in localitatea Sangeorzu Nou, a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea a doua persoane.

          Din cercetarile efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 26 de ani, in timp ce conducea o autoutilitara a fost acrosat de un autoturism care a patruns pe contrasens, condus de catre un barbat, in varsta de 33 de ani, din localitate.

          In urma accidentului tanarul in varsta de 26 de ani, precum si un barbat, de 47 de ani, pasager al autoutilitarei, au suferit leziuni corporale usoare.

         Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

            Actiune pe linie rutiera desfasurata de politistii Serviciului Rutier, ai formatiunilor rutiere si cei din cadrul sectiilor de politie rurala

             In perioada 19-20 iulie a.c., politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au desfasurat o actiune pe raza de competenta pentru combaterea nerespectarii regimului legal de viteza.

            Astfel, au fost aplicate 36 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 10.440 de lei, a fost retinut un certificat de inmatriculare, iar trei permise de conducere au fost retinute.

            Totodata, politistii Serviciului Rutier au desfasurat o atiune pe raza judetului Bistrita-Nasaud, in aceeasi perioada de referinta, in urma careia au fost aplicate 19 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.870 de lei.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2814 vizualizări21 iulie 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0