Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
O bistriteanca a fost accidentata pe o trecere pentru pietoni.

La data de 24 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza municipiului Bistrita a avut loc un accident de circulatie. Din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 50 de ani, din comuna Zagra, in timp ce conducea un autoturism, la o trecere pentru pietoni a efectuat o manevra de depasire neregulamentara a unui microbuz si a acrosat o tanara, in varsta de 26 de ani, din Bistrita.

          Tanara era angajata regulamentar in traversarea strazii, prin loc marcat cu indicator si marcaj rutier, microbuzul fiind oprit la trecerea pentru pietoni pentru

a-i acorda acesteia prioritate.

          In urma accidentului tanara a suferit leziuni corporale, fiind transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

          In cauza a fost intocmit un dosar penal, Biroul Rutier efectuand in continuare cercetari fata de conducatorul autoturismului sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Conducea un autoturism avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

           La data de 24 iulie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un tanar, in varsta de 26 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

           Fata de acesta cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

0 comentarii2765 vizualizări25 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0