Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Bistritean acrosat de un ATV. Cercetati pentru lovire sau alte violente.

 Accident de circulatie produs intre localitatile Singeorzu Nou si Sinmihaiu de Campie. La data de 27 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 151, intre localitatile Singeorzu Nou si Sinmihaiu de Campie, a avut loc un accident de circulatie. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 47 de ani, din comuna Lechinta, in timp ce conducea o autoutilitara,

s-a angajat in depasirea unui autoturism, incalcand marcajul longitudinal continuu.

            Conducatorul autoturismului, un tanar in varsta de 19 ani, din municipiul Bistrita, care nu s-a asigurat corespunzator, a efectuat la randul sau o manevra de depasire a unui autovehicul care circula in fata sa.

           Pentru a evita impactul cu autoturismul condus de bistritean, barbatul in varsta de 47 de ani a patruns pe acostament unde a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat intr-un sant.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala a unui minor, in varsta de 17 ani, din localitatea Singeorzu Nou, pasager in autoutilitara, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

            Fata de cei doi conducatori auto Politia orasului Beclean efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

           Bistritean acrosat de un ATV

            La data de 26 iulie a.c., un barbat care se afla cu un caine pe o strada din municipiul Bistrita, l-a scapat de sub control intrucat nu era tinut in lesa, astfel ca acesta s-a repezit asupra unui ATV, condus de catre un bistritean in varsta de 27 de ani, care a cazut de pe vehicul, fara a suferi insa leziuni corporale.

           ATV-ul si-a continuat deplasarea si l-a acrosat pe un barbat, in varsta de 68 de ani, din municipiul Bistrita, aflat pe malul Raului Bistrita, care in urma impactului a cazut in albia raului, fara insa a ajunge in apa.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a barbatulului care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

          Biroul Rutier efectueaza in continuare cercetari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

           Cercetati pentru lovire sau alte violente. Recomandarile politistilor bistriteni

            La data de 27 iulie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca in localitatea Rusu de Jos a izbucnit un scandal in care au fost implicate mai multe persoane.

           La fata locului politistii au identificat trei tineri, cu varste cuprinse intre 23 si 28 de ani, toti trei din orasul Beclean, banuiti ca pe fondul unor neintelegeri l-ar fi lovit pe un barbat, in varsta de 44 de ani, din localitatea Rusu de Jos, provocandu-i acestuia leziuni corporale.

          La aceeasi data, politistii din cadrul Postului de Politie Sieu Magherus au fost sesizati cu privire la faptul ca in curtea unui imobil situat in localitatea Saratel a avut loc o incaierare.

           In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca pe fondul unor neintelegi intre un barbat, in varsta de 35 de ani, din Saratel si mai multe persoane sosite la locuinta acestuia, printre care se numara si un barbat, in varsta de 47 de ani, din localitatea Pintic, s-a produs o incaierare.

          Aceste persoane  i-ar fi aplicat barbatului, in varsta de 35 de ani, mai multe lovituri, provocandu-i leziuni corporale, ulterior pasasind locul producerii evenimentului.

          Victima agresiunii a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

          Totodata, politistii Sectiei 2 Politei Rurala Prundu Bargaului s-au sesizat din oficiu in cursul zilei de 27 iulie a.c. cu privire la faptul ca in localitatea Rusu Bargaului cinci persoane au fost implicate intr-un scandal.

          Din cercetarile si verificarile efectuate a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 34 de ani si un altul, in varsta de 41 de ani, ambii din Rusu Bargaului, ar fi agresat fizic un tanar, in varsta de 24 de ani, un barbat de 49 de ani, respectiv o femeie, in varsta de 41 de ai, toti trei din localitatea Mijlocenii Bargaului, carora le-au provocat leziuni corporale.

          Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri de specialitate.

          In cauza au fost intocmite dosare penale, politistii continuand cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

 

***

          Pentru a nu deveni victime ale infractiunilor cu violenta, politistii va recomanda:

            Evitati disputele verbale si implicarea in conflicte.

            Nu incurajati violenta si nu proferati injurii. Acestea sunt cauze care duc la declansarea unor conflicte care pot degenera in violente.

            Evitati, pe cat posibil, compania persoanelor cunoscute ca fiind alcoolice.

            Nu dati curs provocarilor unor persoane aflate in stare de ebrietate care va abordeaza pe strada, intrucat acestea sunt deseori violente.

            Chiar daca ati fost lezati, ati suferit o paguba materiala sau morala de pe urma unei infractiuni sau contraventii, nu alegeti calea razbunarii personale, ci apelati la institutiile competente.

            Nu adoptati o atitudine de atac, nu incurajati si, mai ales, nu participati la manifestari agresive stradale: batai, insulte sau alte tipuri de agresiuni.

            Daca sunteti martorii unor manifestari agresive, anuntati imediat Politia!

            Daca sunteti victime in asemenea imprejurari si ati suferit vatamari corporale, legea va sustine si, ca atare, este necesar sa depuneti imediat o plangere la politie in vederea identificarii, prinderii si pedepsirii agresorilor.

0 comentarii2786 vizualizări28 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0