Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Tigarete, provenite din contrabanda, confiscate de politistii nasaudeni.

La data de 31 august a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud, fiind in serviciul de supraveghere, indrumare si control al traficului rutier pe DN 17C, au oprit pe raza orasului Nasaud un autoturism, condus de catre un tanar, in varsta de 20 de ani, din localitatea Rona de Sus, judetul Maramures. In urma controlului efectuat asupra autoturismului, politistii au descoperit in habitaclul acestuia 79.600 de tigarete, de provenienta Ucraina, fara documente legale.

         Valoarea de piata a tigaretelor descoperite a fost estimata la aproximativ 56.000 de lei.

           Fata de conducatorul autoturismului a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

          Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

 

 

          La volan fara permis de conducere.

 La data de 1 august a.c., politistii Biroului Rutier au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 18 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Fata de conducatorul autoturismului sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

0 comentarii2716 vizualizări01 august 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0