Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
MINOR ACCIDENTAT PE TRECERE DE PIETONI.

La data de 1 august a.c., politistii au fost sesizati S.N.U.Ap. 112 cu privire la faptul ca pe raza mun. Bistrita a avut loc un accident rutier. Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca un tanar in varsta de 26 ani din mun. Bistrita, cart. Viisoara, in timp ce conducea un autoturism in mun. Bistrita, a surprins si accidentat un minor in varsta de 12 ani din Bistrita care era angajat regulamentar in traversarea strazii pe o trecere pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
Dupa producerea accidentului conducatorul auto a parasit locul producerii accidentului, la scurt timp fiind identificat de catre politistii bistriteni.
Din accident a rezultat vatamarea corporala a minorului.
In urma verificarilor si cercetarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca tanarul in varsta de 25 ani a condus autoturismul aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice si fara a poseda permis de conducere.
Fata de conducatorul auto a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.
Politistii din cadrul biroului rutier efectueaza in continuare cercetari fata de tanarul in varsta de 25 ani sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2695 vizualizări02 august 2014
rss 2.0
rss 2.0