Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Biciclist accidentat in orasul Nasaud.

La data de 5 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza orasului Nasaud a avut loc un accident de circulatie. Din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 46 de ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul nerespectarii semnificatiei indicatorului rutier "Accesul interzis", a colizionat un barbat, in varsta de 44 de ani, care se deplasa, din sens opus, pe o bicicleta.

             In urma impactului biciclistul a suferit leziuni corporale usoare si a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

             Cei doi barbati au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv in ambele cazuri, recoltandu-li-se probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

             Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

0 comentarii2779 vizualizări05 august 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0