Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
O femeie, in varsta de 77 de ani, a fost accidentata pe o trecere pentru pietoni.

La data de 5 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza orasului Nasaud o persoana a fost accidentata pe o trecere de pietoni. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 25 de ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism, la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate de trecere si a accidentat o femeie, in varsta de 77 de ani, din localitatea Rebrisoara, care era angajata regulamentar in traversarea strazii.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a femeii, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

             In cauza a fost intocmit dosar penal, conducatorul autoturismului fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Accident de circulatie produs pe raza orasului Singeorz-Bai.

            La data de 5 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17D, pe raza orasului Singeorz-Bai, a avut loc un accident de circulatie.

          Din cercetarile efectuate de politisti s- a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 72 de ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un moped, neinregistrat si fara sa posede permis de conducere, la o intersectie nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, care era condus de catre o tanara, in varsta de 28 de ani, din localitatea Maieru si a fost acrosat de acesta.

          In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a barbatului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

         Fata de conducatoarea autoturismului sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa", iar barbatul, in varsta de 72 de ani, este cercetat de catre politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai sub aspectul savarsirii infractiunilor de " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere"

 

 

          Nu a acordat prioritate de trecere unei femei care traversa regulamentar strada.

           La data de 5 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca in municipiul Bistrita o persoana a fost accidentata la o trecere pentru pietoni.

         Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 68 de ani, din localitatea Josenii-Bargaului, in timp ce conducea o autoutilitara, la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate de trece si a accidentat o femeie, in varsta de 64 de ani, din municipiul Bistrita, care era angajata regulamentar in traversarea strazii.

          In urma impactului femeia a fost proiectata pe carosabil si a suferit leziuni corporale care au necesitat transportarea acesteia la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii de investigatii medicale.

          Fata de conducatorul autoutilitarei sunt efectuate cercetari de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

           Cercetat pentru abateri la regimul rutier.

             La data de 5 august a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Caianu Mic au depistat in trafic, pe DJ 171, un tanar, in varsta de 32 de ani, din localitatea Caianu Mare in timp ce conducea un autoturism in directia Dobric-Spermezeu, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice si avand dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat.

          Politistii efectueaza in continuare cercetari fata de acesta sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

          Tanar condamnat la inchisoare pentru comiterea de infractiuni silvice, depistat de politisti.

           La data de 5 august a.c., politistii Postului de Politie Cetate au depistat un tanar, in varsta de 20 de ani, din localitatea Petris, fata de care Judecatoria Bistrita a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 6 luni de inchisoare pentru comiterea de infractiuni silvice.

         Tanarul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita in vederea executarii pedepsei.

0 comentarii2681 vizualizări06 august 2014
rss 2.0
rss 2.0