Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
A plonjat cu autoturismul in albia unui parau. Cercetati pentru lovire sau alte violente.

Accident de circulatie produs intre localitatile Sintereag si Sieu-Sfantu. La data de 7 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca  la intersectia DN 17 cu DJ 151, intre localitatile Sintereag si Sieu-Sfantu, a avut loc un accident de circulatie. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 51 de ani, din municipiul Botosani, in timp ce conducea o autoutilitara in directia Beclean-Bistrita, pe fondul nepastrarii distantei de siguranta, a colizionat un autoturism, condus de catre o tanara, in varsta de 29 de ani, din orasul Nasaud, care era oprit pe partea carosabila, semnalizand intentia de a schimba directia de mers pe DJ 151.

           Dupa impact, autoturismul a fost proiectat intr-un alt autovehicul, condus de un tanar, in varsta de 30 de ani, din localitatea Dumbravita, oprit in fata sa pentru a efectua aceeasi manevra de schimbare a directiei de mers.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatoarei autoturismului si a unei minore, in varsta de 7 ani, din localitatea Nimigea de Jos, pasagera pe bancheta din spate a aceluiasi autoturism, care a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

           Fata de barbatul, in varsta de 51 de ani, cercetarile sunt continuate de catre  politistii din cadrul Politiei orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

              Nu a adaptat viteza intr-o curba si a plonjat cu autoturismul in albia unui parau

               La data de 7 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 170, in localitatea Ciceu Giurgesti, a avut loc un accident de circulatie, soldat cu ranirea a doua persoane.

              Din cercetarile efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 18 ani, din localitatea Agries, in timp ce conducea un autoturism, in directia Negrilesti-Ciceu Giurgesti, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens si a plonjat in albia paraului Valea-Mare.

             In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului auto, precum si vatamarea corporala a unui minor, in varsta de 16 ani, din localitatea Bata, pasager in autoturism, ambii fiind transportati la Spitalul municipal Dej pentru acordarea de ingrijiri medicale.

             Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

              Minor accidentat in localitatea Birla.

               La data de 7 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DJ 154, pe raza localitatii Birla, un minor a fost victima unui accident rutier.

              Din cercetarile efectuate de catre politisti la fata locului a rezultat faptul ca o tanara, in varsta de 23 de ani, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat un minor, in varsta de 10 ani, care s-a angajat in traversarea strazii fara sa se asigure.

             In urma impactului, minorul a suferit leziuni corporale grave si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

            Tanara este cercetata de catre politistii Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Fata de tanarul retinut pentru 24 de ore pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere s-a dispus masura controlului judiciar

              La data de 7 august a.c., fata de tanarul, in varsta de 26 de ani, din comuna Rebrisoara, retinut pe o perioada de 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita  a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar.

            Va reamintim faptul ca tanarul a fost depistat in trafic, pe DN 17D, pe raza localitatii Feldru, la data de 15 iunie 2014, in timp ce conducea un autoturism avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

            Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier.

 

 

            Cercetati pentru lovire sau alte violente

              La data de 7 august a.c., politistii au fost sesizati de catre un cetatean, in varsta de 70 de ani, din localitatea Tiha-Bargaului, cu privire la faptul ca a fost agresat fizic de catre un consatean.

             Politistii au identificat la fata locului un barbat, in varsta de 49 de ani, din aceeasi localitate, banuit ca pe fondul consumului excesiv de alcool, i-ar fi aplicat persoanei vatamate mai multe lovituri, provocandu-i leziuni corporale.

            Barbatul agresat a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

           La aceeasi data, politistii din cadrul Postului de Politie Josenii-Bargaului, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca un tanar, in varsta de 18 ani, din localitate, ar fi agresat fizic un minor, in varsta de 15 ani, din Josenii-Bargaului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii de investigatii.

          Atat barbatul, in varsta de 49 de ani, cat si minorul, in varsta de 18 ani sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de "Lovire sau alte violente".

         ***

         Intrucat in aceasta perioada se constata o crestere a infractiunilor comise cu violenta si a faptelor antisociale, in special in zonele identificate cu un ridicat potential criminogen, politistii bistriteni actioneaza in sistem integrat in vederea cresterii gradului de siguranta al populatiei precum si a prevenirii si combaterii fenomenului infractional.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2702 vizualizări08 august 2014




rss 2.0
rss 2.0