Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Trafic restrictionat in municipiul Bistrita. ACTIUNI IN SISTEM INTEGRAT.

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca maine, 9 august a.c., intre orele 07:30-15:30, in municipiul Bistrita, circulatia rutiera va fi restrictionata pe strazile Garii si Gheorghe Sincai, respectiv pe Bulevardul Independentei, in vederea remedierii unei defectiuni la reteaua de apa.

 

.

 

14 infractiuni au fost constatate si peste 400 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate in cadrul actiunilor desfasurate in perioada 5-8 august 2014 pe raza judetului Bistrita- Nasaud. Intrucat se inregistreaza un aflux de persoane care se intorc in tara in cursul acestei luni pentru a-si petrece concediul de odihna, 192 de politisti din cadrul Structurilor de Ordine Publica, Politie Rutiera, Investigatii Criminale, Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Actiuni Speciale si Politie Transposturi au actionat, in sistem integrat, in vederea depistarii, identificarii si tragerii la raspundere a celor care, prin conduita lor, incalca prevederile legale si pentru asigurarea climatului de siguranta publica.

Astfel, au fost aplicate 441 de sanctiuni contraventionale, dintre care 382 la legislatia rutiera, 48 privind faptele de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 5 privind  activitatile comerciale ilicite si 6 sanctiuni contraventionale la alte acte normative, in valoare totala de 67.770 de lei.

Totodata, au fost ridicate in vederea suspendarii 9 permise de conducere si au fost retinute 8 certificate de inmatriculare.

Prin organizarea acestor actiuni punctuale  in mediile si zonele de interes operativ se urmareste, cu precadere, diminuarea fenomenului infractional si contraventional specific acestei perioade, precum si asigurarea respectarii legii si cresterea gradului de siguranta a cetatenilor.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2688 vizualizări08 august 2014
rss 2.0
rss 2.0