Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
Trafic restrictionat in municipiul Bistrita. PERCHEZITII IN TREI JUDETE, LA LOCUINTELE UNOR PERSOANE BANUITE DE FURT DIN LOCUINTA.

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza faptul ca incepand din data de 15 august a.c. si pana la data de 16 august a.c., se continua  lucrarile de frezare ale Drumului de Centura, din municipiul Bistrita, de la intersectia cu Strada Sigmirului  spre Viisoara,  iar incepand din data de 17 august a.c.,  se vor executa lucrari de asfaltare, de la intersectia Strazii Drumul Cetatii cu Strada Subcetate, pana la intersectia cu Strada Sigmirului, urmand ca luni sa se continue cu lucrari de asfaltare, de la intersectia cu Strada Sigmirului cu Drumul de Centura spre Cartier Viisoara.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat, circulandu-se alternativ pe cate o banda de circulatie.

 

 

.

 

 

 

Politistii din Bistrita-Nasaud au efectuat sapte perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Bistrita-Nasaud, Cluj si Suceava, la persoane banuite ca ar fi sustras bunuri si bani dintr-o locuinta, in valoare de 100.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat in intregime. La data de 13 august a.c.,  politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Compartimentului de Investigatii Criminale al Politiei oras Beclean, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Politiei municipiului Bistrita, Serviciului Criminalistic, Seviciului de Actiuni Speciale, Sectiilor de Politie Rurala 1 Bistrita, 2 Prundu-Bargaului, 4 Beclean si 5 Petru Rares, au efectuat sapte perchezitii la locuintele unor persoane banuite de furt calificat.

         Activitatile s-au desfasurat cu sprijinul politistilor din cadrul Inspectoratelor de Politie Judetene Cluj si Suceava.

         In fapt,  4 persoane, (un barbat, in varsta de 38 de ani, din municipiul Vatra Dornei, judetul Suceava, o tanara, de 24 de ani, din Cluj Napoca,  o femeie, de 30 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, precum si un cetatean strain, de 23 de ani), sunt banuite ca, la data de 29 iunie a.c., ar fi patruns in locuinta unui barbat, de 54 de ani, din orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, de unde ar fi sustras 100.000 de lei si sistemul de stocare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video ale locuintei.

                In urma  perchezitiilor domiciliare, au fost ridicate aparatura electronica, bijuterii si alte bunuri si a fost instituit sechestru pe doua apartamente din municipiile Vatra Dornei si Cluj Napoca, precum si asupra unui autoturism. Astfel,  politistii au reusit sa recupereze in totalitate prejudiciul cauzat prin comiterea infractiunii.

     Cele patru persoane suspecte  au fost retinute pentru 24 de ore si prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean, cu propunere de arestare preventiva.

 

0 comentarii3038 vizualizări14 august 2014
rss 2.0
rss 2.0