Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Tanarul banuit in cazul omorului tatalui, in varsta de 63 de ani a fost retinut. Barbat depistat de politisti cu o arma neletala.

Fata de tanarul banuit ca la data de 15 august a.c., si-ar fi omorat tatal prin aplicarea unor lovituri cu un topor in zona capului si a fetei, pe fondul unui conflict spontan, s-a emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore de catre procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita Nasaud. Tanarul retinut, urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bistrita Nasaud, cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de omor. Cercetarile continua de catre Serviciul de Investigatii Criminale, la delegarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita Nasaud             

 

 

            Barbat depistat de politisti cu o arma neletala cu aer comprimat, fara a avea autorizatie in acest sens.

            La data de 14 august a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase impreuna cu politisti din cadrul Postului de politie Cetate, au identificat pe raza localitatii Cetate ,un barbat, in varsta de 36 de ani, din localitatea Orheiul Bistritei, care detinea o arma neletala cu aer comprimat, fara a fi autorizat in acest sens.

           Fata de barbatul, in varsta de 36 de ani, s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "Detinerea sau portul de arma neletala din categoria celor supuse autoruzarii, fara drep".

 

 

            Depistat de politisti in trafic conducand un tractor neinmatriculat

             La data de 14 august a.c., politistii  din cadrul Politiei oras Nasaud, in timpul desfasurarii serviciului de patrulare, au depistat in trafic, pe DJ 172, pe raza localitatii Cociu, un barbat, in varsta de 50 de ani, din localitatea Sieu-Odorhei, in timp ce conducea un tractor, care nu avea aplicat numar de inregistrare sau de inmatriculare.

            Barbatul, in varsta de 50 de ani este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".        

 

 

              La volan sub influenta bauturilor alcoolice

              La data de 15 august a.c., politistii din cadrul Sectiei 7 de Politie Singeorz-Bai, in timp ce executau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier, au depistat in trafic, pe DJ 172D, pe raza localitatii Lunca Ilvei, un tanar, in varsta de 34 de ani, din Magura Ilvei, in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

             In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

            La data de 14 august a.c., politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Bistrita au depistat pe raza localitatii Budacu De Sus un alt tanar, in varsta de 21 de ani, din aceeasi localitate, in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice  si fara sa posede permis de conducere

            Tanarul, in varsta de 21 de ani, este cercetat de politisti sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

1 comentariu2744 vizualizări16 august 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0