Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
15 infractiuni au fost constatate si peste 500 de sanctiuni.

MASURI DE ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA CU OCAZIA DESFASURARII MANIFESTARILOR PRILEJUITE DE SARBATOAREA ADORMIREA MAICII DOMNULUI. 15 infractiuni au fost constatate si peste 500 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate in cadrul actiunilor desfasurate in perioada 15-17 august 2014 pe raza judetului Bistrita- Nasaud. Pe timpul si in locurile desfasurarii slujbelor religioase, in special in zonele cu aflux mare de persoane, precum si a manifestarilor culturale si artistice de amploare sau a altor activitati de agrement, inclusiv a celor in aer liber, unde s-a concentrat un public numeros, 508 politisti din cadrul Structurilor de Ordine Publica, Politie Rutiera, Investigatii Criminale, Investigare a Fraudelor, Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Actiuni Speciale au actionat, in sistem integrat, atat in vederea mentinerii unui climat de normalitate si buna desfasurare a manifestarilor, cat si pentru siguranta cetatenilor.

Astfel, au fost  constatate 15 infractiuni, dintre care 6 de natura judiciara, una economico-financiara si 7 la regimul circulatiei rutiere.

In plan contraventional au fost aplicate 542 de sanctiuni contraventionale, dintre care 425 la legislatia rutiera, 90 privind faptele de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 19 privind  activitatile comerciale ilicite si 8 sanctiuni contraventionale la alte acte normative, in valoare totala de 128.420 de lei, fiind confiscate si bunuri, in cuantum de 2.400 de lei.

 Totodata, au fost ridicate in vederea suspendarii 12 permise de conducere si au fost retinute 7 certificate de inmatriculare.

Prin organizarea acestor actiuni punctuale in mediile si zonele de interes operativ s-a urmarit, cu precadere, diminuarea fenomenului infractional si contraventional, preintampinarea oricaror evenimente negative survenite pe timpul desfasurarii manifestarilor specifice perioadei, precum si adoptarea celor mai eficiente masuri pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2716 vizualizări18 august 2014
rss 2.0
rss 2.0