Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Tanar cercetat pentru comiterea unor fapte penale. Minor acrosat de o cisterna.

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti. La data de 18 august a.c., in urma unei actiuni desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, Compartimentul Urmariri impreuna cu lucratorii Postului de Politie Livezile a fost depistat pe raza localitatii Livezile, un barbat, in varsta de 37 de ani din localitatea Cusma. Impotriva acestuia Judecatoria Reghin a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 3 ani de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, si alt mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 1 an si 10 luni de inchisoare tot pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

       Barbatul, in varsta de 37 de ani a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

 

 

       Accident de circulatie produs pe raza localitatii Saratel, soldat cu ranirea usoara a unei femei si a unui minor, in varsta de 2 ani

          La data de 18 august a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 15A, pe raza localitatii Saratel a avut loc un accident de circulatie.

       In urma  verificarile efectuate de politisti la fata locului s-a stabilt faptul ca, la trecerea la nivel cu calea ferata Bistrita-Saratel, un barbat, in varsta de 64 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepastrarii distantei de siguranta, a colizionat un autovehicul, care era oprit, in coloana, la trecerea la nivel cu calea ferata.

         Autoturismul colizionat, care era condus de un barbat, in varsta de 46 de ani, a fost proiectat in alt autoturism, oprit in fata sa, la volanul caruia se afla un tanar, in varsta de 37 de ani.

         Din accident a rezultat vatamarea corporala a doua persoane, din Viile Tecii, respectiv a unei femei, pasagera in autoturismul acrosat si a unui minor, in varsta de 2 ani, pasager in autovehiculul care a produs accidentul de circulatie.

        Cercetarile continua fata de barbatul, in varsta de 64 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa

 

 

       Un minor, in varsta de 1 an si 3 luni a fost acrosat de cisterna atasata unui tractor

        La data de 18 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Rustior,un minor a fost acrosat de catre un tractor .

        Din verificarile efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 39 de ani, din localitate, in timp ce efectua o manevra de mers inapoi cu un tractor, de care era atasata o cisterna, a acrosat cu cisterna un minor, in varsta de 1 an si 3 luni. Curtea in care s-a efectuat manevra cu tractorul era comuna cu a parintilor minorului.

       Imediat dupa producerea incidentului, minorul a fost transportat de catre parintii sai, cu autoturismul acestora, la Spitalul Judetean Bistrisa-Nasaud, unde s-a constatat decesul baietelului.

          Cercetarile continua fata de conducatorul tractorului sub aspectul savarsirii infractiunii de "Uciderea din culpa".

 

 

           Un tanar cercetat pentru comiterea unor fapte penale, a fost retinut  pentru o perioada  de 24 de ore.

           La data de 18 august a.c.,organul de cercetare al politiei judiciare a dispus prin ordonanta, masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, fata de un tanar, in varsta de 17 ani, din Beclean, banuit ca in perioada mai-august a.c., ar fi comis mai multe fapte de natura penala, respectiv "furt calificat", "distrugere", "amenintare" si "lovire sau alte violente", comise in dauna si asupra personalului si a tinerilor din cadrul Centrului pentru Protectia Copilului Beclean.

          Tanarul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

           Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei oras Beclean.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2639 vizualizări19 august 2014
rss 2.0
rss 2.0