Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Accident de circulatie produs intre localitatile Viile Tecii si Teaca, in urma caruia o persoana a decedat.

La data de 19 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de apeluri de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 15A, intre localitatile Viile Tecii si Teaca a avut loc un accident de circulatie. Din verificarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 24 de ani, din localitatea Bistrita-Bargaului, in timp ce conducea o autoutilitara, care tracta o remorca, a surprins si accidentat mortal un barbat, in varsta de 70 de ani, din Viile Tecii, care circula pe mijlocul soselei, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut in fata autoutilitarei.

        In urma impactului, pietonul, in varsta de 70 de ani, a decedat.

        Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Seviciului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

 

 

        Pieton acrosat de accesoriile unei autoutilitare pe raza localitatii Sasarm

           La data de 19 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Sasarm o femeie a fost ranita de catre accesoriile unei autoutilitare.

         In urma verificarilor efectuate de politisti la fata locului s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 35 de ani, din localitatea Mogoseni, in timp ce conducea o autoutilitara, pe DN 17D, pe fondul neasigurarii accesoriilor, care servesc la evacuarea betonului din autoutilitara cu jgheabul din material plastic, care s-a desprins, a acrosat o femeie, in varsta de 54 de ani, din Sasarm, care se afla pe marginea soselei.

          Din accident a rezultat ranirea usoara a femeii, in varsta de 54 de ani, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Beclean, in vederea efectuarii de investigatii suplimentare.

          Conducatorul autoutilitarei este cercetat sub aspectl savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Nu s-a asigurat in timp ce efectua o manevra de mers cu spatele, cu autoturismul si a acrosat un pieton

           La data de 19 august a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati prin serviciul unic de apeluri de urgenta 112, cu privire la faptul ca, pe raza localitatii Livezile, un pieton a fost accidentat de catre un autoturism.

         Din verificarile efectuate s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 49 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce manevra cu spatele un autoturism, pe DN 17, in directia de mers Prundu Bargaului-Bistrita, a acrosat cu partea dreapta spate a autoturismului o femeie, in varsta de 68 de ani, din Livezile, care se afla pe acostamentul soselei.

         In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a femeii, in varsta de 68 de ani.

           Conducatorului autoturismului i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Cercetati pentru abateri la regimul rutier

           La data de 19 august a.c., politistii din cadrul Politiei oras Nasaud, au depistat pe DN 17D, pe raza localitatii Feldru, un tanar, in varsta de 33 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism fara sa fie inmatriculat pentru a circula pe drumurile publice.

           La data de 19 august a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier au depistat in trafic, pe DJ 173, pe raza localitatii Jelna, un tanar, in varsta de 23 de ani, din localitatea Cusma, in timp ce conducea un autoturism care este radiat din circulatie de statul german din 25 aprilie a.c., iar pe teritoriul Romaniei nu figureaza inmatriculat.

          Cercetarile sunt continuate fata de cei doi conducatori  auto sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

          Un tanar este cercetat  pentru furt

            La data de 19 august a.c., in urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, au identificat un tanar, in varsta de 19 ani, din municipiul Bistrita, banuit ca in perioada 10-13 mai 2013, ar fi patruns in interiorul curtii unui imobil ce apartine Primariei Municipiului Bistrita, de unde ar fi demontat o balustrada din fonta, pe care a sustras-o ulterior, cauzand un prejudiciu de aproximativ 41.600 de lei.

          Prejudiciul cauzat prin savarsirea infractiunii nu a fost recuperat pana in prezent.

          Tanarul este cercetat in continuare in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.   

 

 

           Tanarul cercetat pentru comiterea unor fapte de natura penala a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile

             Fata de tanarul, de 17 ani, din Beclean, banuit ca in perioada mai-august a.c., ar fi comis mai multe fapte de natura penala, respectiv "furt calificat", "distrugere", "amenintare" si "lovire sau alte violente", comise in dauna si asupra personalului si a tinerilor din cadrul Centrului pentru Protectia Copilului Beclean, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Beclean a dispus arestarea preventiva, pentru o perioada de 30 de zile.

            Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Compartimentului de Investigatii Criminale al Politiei oras Beclean.

 

 

          Barbat urmarit general la nivel national, depistat de politistii bistriteni

 La data de 19 august a.c., politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica, in timp ce executau serviciul de patrulare, pe raza municipiului Bistrita, au depistat un barbat, in varsta de 44 de ani, din localitatea Sarata . In urma verificarilor s-a stabilit ca barbatul figureaza ca urmarit general la nivel national din data de 5 aprilie 2007, fiind condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru comiterea de infractiuni la regimul silvic.

Barbatul a fost predat politistilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Compartimentul Urmariri, in vederea incarcerarii acestuia in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud si a revocarii masurii urmaririi la nivel national si international.

 

 

 

 

 

         Accident de circulatie produs pe raza localitatii Herina

          La data de 20 august a.c., politistii au fost sesizati prin  serviciul unic de apeluri de urgenta 112, cu privire la faptul ca pe raza localitatii Herina a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea unei persoane.

          Din verificarile efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 47 de ani, din localitatea Apahida, judetul Cluj, in timp ce conduceau un autovehicul, pe DN 15A, in directia de mers Herina-Bistrita, a acrosat cu oglinda din partea dreapta a autoturismului un tanar, in varsta de 25 de ani, din localitatea Galatii Bistritei, care se deplasa in calitate de pieton pe partea carosabila, desi in zona exista trotuar.

          In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pietonului.

          Fata de conducatorul autoturismului s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

0 comentarii2695 vizualizări20 august 2014
rss 2.0
rss 2.0