Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
VACANTA IN SIGURANTA.

CAMPANIA POLITIEI BISTRITENE "VACANTA IN SIGURANTA"-PRILEJ DE DISCUTII INTRE POLITISTI SI TINERII DIN TABERELE SI LOCATIILE TURISTICE ALE JUDETULUI BISTRITA-NASAUD.  In perioada 12-21 august a.c., politistii din structura de prevenire  a criminalitatii si cei din cadrul Politiei Singeorz-Bai, au avut o intalnire cu tinerii veniti in vacanta la Centrul de Cazari al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud . Elevii au fost foarte receptivi la informatiile de natura preventiva oferite de politisti.

 Cei peste 110 copii si tineri cazati in aceasta perioada in statiunea montana au participat la o tabara cu specific militar. Activitatile din tabara (tehnici de autoaparare si supravietuire montana , inot, tir ) au fost completate de politisti cu  informatii privind  siguranta in aceasta vacanta, la domiciliu, pe strada, la locul de joaca sau de petrecere a timpului liber. Politistii le-au vorbit si despre siguranta pe internet, despre riscurile adoptarii unui comportament violent, consumul de droguri sau disparitiile de minori.

La intalnirea cu tinerii a participat si seful Politiei Orasului Singeorz Bai, care le-a relatat cazuri concrete de victimizare a minorilor din zona de competenta.

Intalnirea a fost interactiva, elevii punand multe intrebari politistilor atat despre subiecte de prevenire cat si despre munca si cariera de politist.

 

 

.

 

            Barbat depistat de politisti cu o arma neletala cu aer comprimat, fara a avea autorizatie in acest sens, pe care a introdus-o ilegal in tara .

           La data de 21 august a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase impreuna cu politisti din cadrul Postului de Politie Sieu Odorhei, au identificat pe raza localitatii Sieu Odorhei, un barbat, in varsta de 51 de ani, din localitate, care detinea o arma neletala cu aer comprimat, fara a fi autorizat in acest sens, pe care a cumparat-o din Spania si a introdus-o ilegal in tara.

           Fata de barbatul, in varsta de 51 de ani, s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Detinerea sau portul de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept" si "Contrabanda calificata".

0 comentarii2758 vizualizări21 august 2014
rss 2.0
rss 2.0