Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Pieton angajat regulamentar in traversarea strazii, accidentat in Bistrita.TRAFIC BLOCAT PE STRADA NICOLAE TITULESCU.

Nu a adaptat viteza de circulatie intr-o curba si s-a rasturnat cu autoturismul pe care il conducea, colizionand un imobil de pe raza localitatii Ilva Mare. La data de 22 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Ilva Mare, a avut loc un accident de circulatie.

          Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit ca pe DJ 172 D, pe raza localitatii Ilva Mare, un tanar, in varsta de 20 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism in directia de mers Magura Ilvei-Ilva Mare, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba semnalizata ca fiind periculoasa, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat, colizionand un imobil de pe raza localitatii.

         In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto.

          Cercetarile continua de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

        Au traversat strada prin loc nepermis, fara sa se asigure, si au devenit victimele unor accidente rutiere

          La data de 22 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza municipiului Bistrita o femeie a fost acrosata de un autoturism.

         Din cercetarile efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 27 de ani, din localitatea Mariselu, in timp ce conducea un autoturism, pe Drumul de Centura din municipiul Bistrita, in directia de mers Unirea-Viisoara, a surprins si accidentat o femeie, in varsta de 40 de ani, din localitatea Urmenis, care s-a angajat in traversarea strazii, prin loc nepermis fara sa se asigure.

         In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

        Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa

 

 

 

        La data de 24 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Bata, a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea grava a unei persoane.

       Din verificarile efectuate la fata locului de politisti, s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 22 de ani, din localitatea Surduc, judet Salaj, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Bata,  in directia de mers Dej-Beclean, a surprins si accidentat un barbat, in varsta de 26 de ani, din comuna Petru Rares, care s-a angajat in traversarea neregulamentara a DN 17, in fuga, prin loc nepermis si fara sa se asigure.

           In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a pietonului, care a fost transportat la spitalul orasenesc Dej, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

          Politistii din cadrul Serviciului Rutier continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

         Pieton angajat regulamentar in traversarea strazii, accidentat de un autoturism pe raza municipiului Bistrita

          La data de 23 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca un pieton a fost accidentat de un autoturism pe raza municipiului Bistrita.

         In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca, o femeie, in varsta de 27 de ani, din comuna Lechinta, a fost surprinsa si accidentata de un autoturism, condus de un tanar, in varsta de 21 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce era angajata, regulamentar, in traversarea strazii, pe marcajul trecerii pentru pietoni, semnalizata corespunzator.

          Atat conducatorul auto, cat si pietonul au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv in cazul conducatorului auto.

         Conducatorului auto i-au fost recoltate doua probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si in functie de rezultatul acestora se vor lua masurile legale ce se impun, de natura penala sau contraventionala.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala a femeii, care a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud, in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

          Conducatorului auto i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

         Pe fondul unei explozii la o anvelopa, a produs un accident de circulatie

           La data de 23 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Unirea a avut loc un accident de circulatie.

         Din verificarile efectuate s-a stabilit ca un barbat, in varsta de 42 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un microbuz pe DN 17, pe raza localitatii Unirea, in directia de mers Livezile-Bistrita, pe fondul unei explozii la o anvelopa, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a colizionat cu partea laterala un alt microbuz, care circula din sens opus.

        Dupa impact, microbuzul caruia i-a explodat anvelopa, a parasit partea carosabila, intrand in santul din partea stanga a directiei sale de mers.

         In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a trei persoane, respectiv a conducatorului auto, in varsta de 42 de ani si a unei femei, in varsta de 39 de ani, din municipiul Bistrita, pasageri in microbuzul care a produs accidentul de circulatie si a unui minor, in varsta de 10 ani, pasager in microbuzul acrosat, care au fost transportate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru a li se acorda ingrijiri medicale.

       Cercetarile continua de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Nu a adaptat viteza de circulatie intr-o curba si s-a rasturnat cu autoturismul pe care il conducea intr-un sant

           La data de 24 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de apeluri de urgenta 112, cu privire la faptul ca pe DJ 172E a avut loc un accident de circulatie.

          In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca un tanar, in varsta de 24 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172E , din directia DN15A spre localitatea Lechinta, pe fondul neadaptarii vitezei de circulatie intr-o curba, a pierdut controlul asupra autoturismului, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul din partea dreapta a directiei de deplasare.

         Din impact a rezultat ranirea usoara a unei tinere, in varsta de 17 ani, pasagera in autoturism.

          Tanarului i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

         La volan fara a detine permis de conducere

          La data de 23 august a.c., politistii din cadrul Politiei oras Beclean, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe raza orasului Beclean, au depistat pe DN17D din oras, un barbat, in varsta de 73 de ani, din Beclean, in timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule

       In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducerea unui vehicul fara permis de conducere."

 

 

      Intr-o intersectie nu a acordat prioritate de trecere si a colizionat un autoturism care circula regulamentar.

        La data de 22 august a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza orasului Singeorz-Bai a avut loc un accident de circulatie .

       Din verificarile efectuate la fata locului s-a stabilit ca un tanar, in varsta de 24 de ani, din Magura Ilvei, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Singeorz-Bai, pe fondul neacordarii prioritatii de trecere intr-o intersectie, a colizionat un autovehicul, care circula regulamentar, condus de un alt tanar, in varsta de 18 ani.

        In urma impactului a rezultat ranirea usoara a unei tinere, in varsta de 16 ani, care era pasagera in autoturismul colizionat.

       Cercetarile sunt continuate fata de tanarul, in varsta de 24 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

.

 

Biroul Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita va informeaza ca astazi, 25 august 2014 si maine 26 august 2014,  intre orele 0930 - 1600, circulatia pe strada  Nicolae Titulescu din mun. Bistrita va fi blocata pana la intersectia cu strada Mihail Kogalniceanu in vederea remedierii de catre Aquabis a unor avarii la reteaua de apa.

 

0 comentarii2765 vizualizări25 august 2014
rss 2.0
rss 2.0